не биди офф топик него кажи си ја љубовта на твојот животОх Господе, доста го тролаш народот.![]()
Девојчето е смирено , повлечено , се интересира за вакви работи , не излага од дома , прави проекти за видеа за 1D , и слично ,
не и одговара да стави тетоважа ...
( јас лично не би ставил , зашто може да се случи да го замразам нештото и после шо да имаш белег на тебе цел живот од нешто шо го мразиш ...![]()
пс : знам дека со операции може да се покрие тетоважата , ама не е тоа - тоа ... )
Не сакам да ја фалам. Но скан да знам дали и вие откачувате на некоја јавна личност или некој во животот ви е идол ?
Oткачувам на тебе Весна пошто си една од најпознатите јавни интернет личности![]()
Ти ЈК ја сакаш не само како фан туку и како личност, а мене ми збориш друго. Еее какви сте вие фаците, ќе фатите малце урда и после не не толерирате нас обичните смртници и грешници.Еххх сакај ме ама само како фандруго не толерирам
Ти ЈК ја сакаш не само како фан туку и како личност, а мене ми збориш друго. Еее какви сте вие фаците, ќе фатите малце урда и после не не толерирате нас обичните смртници и грешници.
Весна , зшто ни дааш на знање овакфи стфари, зшто преко овакфи теме ни дааш мртфу слику за тфој укус ?
Како моеш уопште овакој да размислуеш ? ЈК да ти е биде идол, да се тетовираш бе сс тија иницијали ?
Не ми е јасно стфарно. Па божем Белгија не беше у Ваљево или Чачак. Не ли те лупа малце западњачка култура ?
А маструрбираш ли на спотови од овуј пластичну скублу ?
Без навреда , ама болдов ти е ужас ...Тоа е мој избор. Јас сум поразлична од другите. Немора сите ако слушат рок или поп и јас да сум таква. Не. Не преовладува западната култура во мене. А тоа за Карлеуша сите знаат дека ја сакам. Не е пластична и не ја навредувај. За вкусови не се расправа. Во неа го пронајдов мојот мир. Ако не беше таа јас ќе бев до сега под земја.