Љубов кон јавна личност

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Девојчето е смирено , повлечено , се интересира за вакви работи , не излага од дома , прави проекти за видеа за 1D , и слично ,
не и одговара да стави тетоважа ... :)

( јас лично не би ставил , зашто може да се случи да го замразам нештото и после шо да имаш белег на тебе цел живот од нешто шо го мразиш ... :sram
пс : знам дека со операции може да се покрие тетоважата , ама не е тоа - тоа ... )

Епа јас да не бев сигурна во неа немаше да се тетовирам. Се мислев 2 години и на крај одлучив.

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Не сакам да ја фалам. Но скан да знам дали и вие откачувате на некоја јавна личност или некој во животот ви е идол ?

Oткачувам на тебе Весна пошто си една од најпознатите јавни интернет личности (brokenheart)

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Еххх сакај ме ама само како фан :) друго не толерирам
Ти ЈК ја сакаш не само како фан туку и како личност, а мене ми збориш друго. Еее какви сте вие фаците, ќе фатите малце урда и после не не толерирате нас обичните смртници и грешници.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Весна , зшто ни дааш на знање овакфи стфари, зшто преко овакфи теме ни дааш мртфу слику за тфој укус ?
Како моеш уопште овакој да размислуеш ? ЈК да ти е биде идол, да се тетовираш бе сс тија иницијали ?:eek:
Не ми е јасно стфарно. Па божем Белгија не беше у Ваљево или Чачак. Не ли те лупа малце западњачка култура ?
А маструрбираш ли на спотови од овуј пластичну скублу ?

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Ти ЈК ја сакаш не само како фан туку и како личност, а мене ми збориш друго. Еее какви сте вие фаците, ќе фатите малце урда и после не не толерирате нас обичните смртници и грешници.

Сакај ме како личност но не како жена. ЈК има маж не сум и јас маж. Не ни сакам

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Весна , зшто ни дааш на знање овакфи стфари, зшто преко овакфи теме ни дааш мртфу слику за тфој укус ?
Како моеш уопште овакој да размислуеш ? ЈК да ти е биде идол, да се тетовираш бе сс тија иницијали ?:eek:
Не ми е јасно стфарно. Па божем Белгија не беше у Ваљево или Чачак. Не ли те лупа малце западњачка култура ?
А маструрбираш ли на спотови од овуј пластичну скублу ?

Тоа е мој избор. Јас сум поразлична од другите. Немора сите ако слушат рок или поп и јас да сум таква. Не. Не преовладува западната култура во мене. А тоа за Карлеуша сите знаат дека ја сакам. Не е пластична и не ја навредувај. За вкусови не се расправа. Во неа го пронајдов мојот мир. Ако не беше таа јас ќе бев до сега под земја.

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Тоа е мој избор. Јас сум поразлична од другите. Немора сите ако слушат рок или поп и јас да сум таква. Не. Не преовладува западната култура во мене. А тоа за Карлеуша сите знаат дека ја сакам. Не е пластична и не ја навредувај. За вкусови не се расправа. Во неа го пронајдов мојот мир. Ако не беше таа јас ќе бев до сега под земја.
Без навреда , ама болдов ти е ужас ... (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and ZmajChe