виза | Црнобело Форум

виза

  1. Eva

    Виза за Велика Британија

    Ме интересира дали некој има искуство со аплицирање и како одат постапките? Има цело упатство точно ама ме интересира некој што го искусил тоа. Гледам дека треба да се пуштат онлајн документите, па како оди датумот за интервју итн. П.С ми треба стандарна виза за патување од 6 месеци
  2. T

    Вадење виза во амбасада надвор од Македонија

    Дали некој неодамна вадел виза за Мароко? Визата се вади во амбасадата на Мароко во Бугарија и треба да одиш лично да ја подигнеш а документите пред тоа електронски ги праќаш (така разбрав од еден блог пост). Пишав меил на неколку меилови што ги најдов од амбасадата бидејќи 2 праќања ми беа...