плус сајз

  1. Electra

    Body positivity или глума? И дали е тоа воопшто наша работа?

    Да ја почнам темава со тоа што апсолутно се сложувам дека секој човек е приказна за себе и заслужува да се чувствува убаво во своја кожа, така што тотално ги поддржувам сите плус-сајз девојки и момци, сите што се рамни и послаби од „идеалното“, како и сите што се со „идеални“ облини. Како и да...