откривање пол | Црнобело Форум

откривање пол

  1. MajkaMuNaMarko

    Откривање на полот во 6-тата недела од бременоста - теоријата на Рамзи

    Како дел од една од апликациите кои ги користам за следење на бременоста, ме привлече тема на тамошниот форум - Тест на Рамзи, прикачете слика од вашето ехо во 6тата недела од бременоста (најдоцна до 9та) и ќе ви го откриеме полот на детето. Теоријата на Рамзи тврди дека има од 97 до 99 отсто...