мароко

  1. T

    Вадење виза во амбасада надвор од Македонија

    Дали некој неодамна вадел виза за Мароко? Визата се вади во амбасадата на Мароко во Бугарија и треба да одиш лично да ја подигнеш а документите пред тоа електронски ги праќаш (така разбрав од еден блог пост). Пишав меил на неколку меилови што ги најдов од амбасадата бидејќи 2 праќања ми беа...