едукативни играчки | Црнобело Форум

едукативни играчки

  1. efederer

    Едукативни играчки за деца

    Споделувајте предлози за креативни и едукативни играчки за деца за сите возрасти. Од мое исксутво со 20 месеци дете - ужива да игра со вода, кујна, бебиња, колички за бебиња, да бои со фломастери, да реди слагалици со животни - како овие Монтесори...