Едукативни играчки за деца

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
155
256
1,063
Споделувајте предлози за креативни и едукативни играчки за деца за сите возрасти.
Од мое исксутво со 20 месеци дете - ужива да игра со вода, кујна, бебиња, колички за бебиња, да бои со фломастери, да реди слагалици со животни - како овие Монтесори https://www.crnobelo.com/shoping/za-deca/74805-montesori-slozuvalki-kreativni-tablo-14-kreativni-i-edukativni-igracki-za-deca