Црнобело Форум

Kisserboy
Kisserboy
фала..онака као неам грижи и се шо ми преостанва е само да уживам..инспирација мие сликава..фала иначе :D:*
Rosana
Rosana
па то е то :D не можиме па цел живот да страдаме за нешто шо можи никогаш да не го имаме...еден е животот, нема реприза и зато треба да се ужива барем во то шо го имаме ;) иначе дечкото на сликата е преубав жими се ^_^ ♥
Kisserboy
Kisserboy
правилна си ;)
ти си женско ти одлучваш дали е убаф или не ;) xd (јас не се разбирам во то) само сликата ти кажав зш ја ставив..
Rosana
Rosana
па така треба ;) за се има причина исто како и за сликата шо ти се бендиса и си ја кладе :DD ама уште да ми кажиш како се вика овај на сликата супер ќе биди (мислам ако знајш) ;** <33
Kisserboy
Kisserboy
леле се заљуби ти готово..хахаха иначе жалам незнам како се вика..xd
Rosana
Rosana
хахахх :D па можно е :sram$ леле чоек види го каков е само sexy уфф преубав е ♥_♥ иначе океу ко незнајш како се вика :S
Kisserboy
Kisserboy
а шо да речиме за Палвин(таја е така ?)
мн пали да ти кажам ♥_♥ :DDDDDD
Rosana
Rosana
аа знам за неја ;) шо е така така е :D уба е стварно ама ти умираш само шо ќе ја видиш на слика а замисли да излези пред тебе? хахх :p <333
Kisserboy
Kisserboy
тогаш ќе биди тензичнооо :D hahahah <33
Rosana
Rosana
можам да замислам како ќе изгледа :D хахахха :** ♥♥♥
Kisserboy
Kisserboy
:sram$ хахахаххахахахха критично ќе е за неа ♥♥♥♥
Rosana
Rosana
хахах :pPP ко ќе му се нафрлиш ексик шо ќе падните и двата, алиштата ќе си ги извалкате xD <333
Kisserboy
Kisserboy
ќе му се препуштиме на слободата бе :DDDD
HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHA <333
Rosana
Rosana
хахахах да :DDD слободни како птици во лет...<33 море море шо романтики ќе паднат ;)