Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Знам дека не ме бидува да одредам точно жанр на музика ама па овој ептен е заебан за дефиниција, изгледа ќе треба нов жанр да измислат за да ја сместат музиката на цане
Outrider
Outrider
штета шо се откажал од џигерицата... или пак таа се откажала од него
Outrider
Outrider
во шпанија бе хахахахххххххх како само залутал таму, скроз нема логика
Electra
Electra
Па...и јас да сум на место на џигерицата, би станала и би си заминала...што знам, природно оќелавен ми делува. :D
Ама Tsane Gran Alacan! xD Гугл вели тоа локација било...тоа е тоа, Цане и Шенки Версаче се тие мажи.
Outrider
Outrider
имаше и еден хрват ама не ми текнува името, само не беше фолк, техно маваше со некои текстови со ефтини алузии на секс ако ми текне ќе го постирам... балканот врие од прави мажи
Outrider
Outrider
јас не знам вие балканските жени како се снаоѓате при толку прави мажи на км квадратен, како не паѓате во искушенија ...
Electra
Electra
Outrider
Outrider
ова детево да не е арнаутче случајно?
Electra
Electra
Electra
Electra
Иначе не знам што е. Легендата вели дека некогаш кумот му дал име, ама не било доволно позлатено ко за дете ко него...
Outrider
Outrider
Outrider
Outrider
сателити свемирски ритам туц туц знају сви
Outrider
Outrider
мора да е арнаутче ова, има таква некоја аура, плус ауди омилена кола на арнаутите
Electra
Electra