Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Несоница не се брка со филмови за затвори, така да си знаеш :) а јас демек не знам ама тоа е, мазохистичката страна се буди изгледа после полноќ...
Х
Хоуп*
Почнав јас со француски, германски, кинески филмови деновиве... Прво не ги сакав, сега не знам зошто не ги сакав.
Х
Хоуп*
Со што да ја избркам :(
Outrider
Outrider
Ако е за филмови, хрватски е сејф бет, досадни се... не знам како што точно ама досадни се...
Х
Хоуп*
Па хрватски филм во живот немам гледано. Тој ќе го гледам твојот во клубот што го кажа.. Ама превод никако не можам да му најдам не знам зошто.
Outrider
Outrider
Dog day afternoon?
Х
Хоуп*
Да
Outrider
Outrider
види ако ти послужи ова...
Outrider
Outrider
ама и тој не е нешто приспивен... :)
Х
Хоуп*
Од тука што спуштив два три и од поднапиши, а и бс плеерот што наоѓа нели не беа баш синхринизирани со филмот, а најмногу ме нервира да ги местам. Таман ќе наместиш ко што треба ќе заврши филмот. Ќе ги пробам сите.
Outrider
Outrider
пробај, се наоѓа синхронизирани само треба барање :(
Х
Хоуп*
Има еден од Kayser Soze. Тој ќе да е правиот :D
Outrider
Outrider
hope so :)
Outrider
Outrider
Типот шо го играше Леон и бил брат на Сузан Сарандон лол а вистинскиот драг-квин-ванаби-жена од сида умрел... Сони умрел пред некоја година, најдов еден документарец ама не може да се симне, само онлајн да се гледа...
Х
Хоуп*
Прoгуглaв и јaс нештo, интереснo ептен, oнa нештo дa гo мислиш не мoжеш дa гo смислиш.. А вистинa се случилo.
Х
Хоуп*
А вистинскиoт Леoн нaпрaвил oперaцијa зa прoменa нa пoлoт?
Outrider
Outrider
Грешка сум, сопруг и бил на Сузан :)
Вистинскиот Леон направил операција и го сменил името и тоа со пари кои му ги дал Сони откако му платиле за права на филмот нешто плус процент од профит нешто, многу повеќе пари него шо имаше во банката :)
Outrider
Outrider
Сепак ја остварил целта Сони иако на заобиколен начин хахах
Х
Хоуп*
Кoјзнaе кoј цaр е вo зaтвoрoт, ѕвездa невиденa :))