Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Тешко се наоѓа јак центарфор во денешно време, или се манијакално скапи или се преценети, трето нема, Бензема е ок играч само реал сигурно ќе бара тешка сума... макар и да не земат напаѓач само да не се повредуваат и титулата ќе биде на дофат
Мурињо скоро даде некоја изјава дека верувал во Фалкао. Мене не ми се верува дека Сотон го дадоа Клајн во Ливерпул. Можеби и најдобриот дефанзивец минатата сезона го продаваат за 10-тина милиони.
Вчера играа Арсенал со Сингапур лол, 4-0 Афоби даде 3 влегоа некои јуниори после... да играа прва постава не им бегаше двоцифрен на селекција на сингапур...
Ja даваа на некоја од тие арена спорт. Одбраната и средината перфекција, нападот килавиот манекен Рамзи и Озил играа едно 60-тина минути заедно и не се ни осеќаше дека Санчез е отсутен. Озил којзнае колку акции направи, Рамзи повеќе имаше улога да ја изнесува топката ама играше и по страна. Добра беше утакмицата до кај 40-та мин. (4-0 беше) после ко да не сакаа да ги понижуваат и двата гола во второ беа онака.
За пазарење кој ги знае. Венгер чека до последна минута за да купи играчи. Кога го купуваше Озил побарал да го продолжат трансфер периодот за 12 часа и му одобрија за да може да довршат документации. Јас би сакал да го видам Бензема во Арсенал ама тоа не зависи од мене
Па ок тоа му доаѓа нешто како пријателска за добротворни цели само што се зема `трофеј` нешто како тава за палачинки...ама како за почеток на сезона е ок... лани почна така со 3-0 вс. Сити арно ама...повредите