Црнобело Форум

Outrider
Outrider
Мене пак ми е симпатично, ваљда така изгледал машкиот фудбал при крај на 19.век :)
existence
existence
Нели беше Фатмаѓул?
Outrider
Outrider
Добар дил направија со Чех, имаше некаде по англиски весници изјави од Вилшер и Велбек дека ќе оделе на титула оваа сезона...редно е веќе :)
existence
existence
Уште некој да клава голови треба :)
Има некои шпекулации да дојде Бензема ама не ми се верува тоа.
Outrider
Outrider
Тешко се наоѓа јак центарфор во денешно време, или се манијакално скапи или се преценети, трето нема, Бензема е ок играч само реал сигурно ќе бара тешка сума... макар и да не земат напаѓач само да не се повредуваат и титулата ќе биде на дофат
Outrider
Outrider
Уште не ми се верува дека Челзи го земале Фалкао...втф ?!?
existence
existence
Мурињо скоро даде некоја изјава дека верувал во Фалкао. Мене не ми се верува дека Сотон го дадоа Клајн во Ливерпул. Можеби и најдобриот дефанзивец минатата сезона го продаваат за 10-тина милиони.
Outrider
Outrider
Повторно shopping spree на Ливерпул, изгледа имаат безгранична и со ништо оправдана доверба во менаџерот :)
Outrider
Outrider
Вчера играа Арсенал со Сингапур лол, 4-0 Афоби даде 3 влегоа некои јуниори после... да играа прва постава не им бегаше двоцифрен на селекција на сингапур...
existence
existence
Не беше Афобе :/ Акпом беше. Афобе го продадоа во Волверхемптон.
Outrider
Outrider
готово значи, мозокот ми се суши :(
existence
existence
Озил и Рамзи на припремните партали прават. Само да не ги снајде некоја повреда пак :/
Outrider
Outrider
сега видов резултат 6-0, не е лошо :)
ја гледаше утакмицата?
existence
existence
Ja даваа на некоја од тие арена спорт. Одбраната и средината перфекција, нападот килавиот манекен :D Рамзи и Озил играа едно 60-тина минути заедно и не се ни осеќаше дека Санчез е отсутен. Озил којзнае колку акции направи, Рамзи повеќе имаше улога да ја изнесува топката ама играше и по страна. Добра беше утакмицата до кај 40-та мин. (4-0 беше) после ко да не сакаа да ги понижуваат и двата гола во второ беа онака.
Outrider
Outrider
Добро изиграа во припремиве, сеа нареднава недела со Челзи ќе видиме, време е за титула
Outrider
Outrider
Изгледа нема да купуваат ништо до почеток...
existence
existence
Челзи последната со америте изгубија 4-2 и Мурињо не беше баш среќен. Уште еден мотив плус е и тоа што Венгер го нема победено Мурињо досега.
existence
existence
За пазарење кој ги знае. Венгер чека до последна минута за да купи играчи. Кога го купуваше Озил побарал да го продолжат трансфер периодот за 12 часа и му одобрија за да може да довршат документации. Јас би сакал да го видам Бензема во Арсенал ама тоа не зависи од мене :D
Outrider
Outrider
Па ок тоа му доаѓа нешто како пријателска за добротворни цели само што се зема `трофеј` нешто како тава за палачинки...ама како за почеток на сезона е ок... лани почна така со 3-0 вс. Сити арно ама...повредите :(
Outrider
Outrider
Требаше Афобе полека да се внесува во екипа, штета...