Црнобело Форум

existence
existence
ph-D. viktor-k
Ми доаѓа да се утепам. Уште не сум ни дипломирал, а вакви доктори на науки шетаат по земјата.
Outrider
Outrider
Да беше пред некое време ќе имав добра доза скептицизам околу викторовиот докторат ама како што одат работите сосема е можно тоа да е факт... поголема осуда на системот од тоа - здравје. Не е будала да сака реформи кога сега такви ликови се доктори лол
Outrider
Outrider
Овој Хенеси голманот од Велс сериозно потценет, кој ќе го земе ќе си заврши добра работа, резерва во Палас а пред тоа во Л1 играл лол...
Читнав дека Диаби ќе го отпуштале од Арсенал???
existence
existence
Конечно. Докторите се разболеа од него : D

Хенеси не е многу стабилен. Знае да одигра перфектно, ама знае и тешка глупост да стори. Мене оној Гунтер ми прави мерак кога го гледам како игра. Убаво покрива и убаво се позиционира.
Outrider
Outrider
Уникат е Диаби, не знам дали постои сличен случај воопшто :)
Не го имам заприметено толку во клубовите ама за Велс брани јако... нешто како Подолски кој за репрезентација игра до максимум а клупски кога како...
Добар голман е Мајхил од велшаните, во ВБА шо е....резерва на киксерот Фостер
existence
existence
Не сум го видел овој ридскиот никогаш xD А замисли Фостер беше ставен пред Форстер од Сотон во репрезентацијата.
Outrider
Outrider
Последното коло бранеше вс арсенал и прими само 4, во смисол можеа а примат 10 ако не беше и тој... пред тоа одбрани све и свашта против М.Ј. и пенал му скина на Ван Перси и си зедоа три бода на олд трафорд...

Тоа е, Хоџсон изгледа има мака со умот, нешто не е во ред со чоекот...
existence
existence
Некаде прочитав дека го викнал Волкот на местото на Стерлинг зашто Тео даде 3гола во финалето на ФА купот. Болен човек е овој Рој.
Outrider
Outrider
Само `легендата` МекЛарен беше полош од Рој, сеа слушам го ангажирале Њукасл лол а ги сјеба Дерби каунти во последно коло...
existence
existence
мацедониш :D
Outrider
Outrider
вот ду ју мин?
existence
existence
мацедониш принцес :D сериозно бе, мацедониш пишал некој?
Outrider
Outrider
може да е трол, тоа е оптимистичка варијанта :)
existence
existence
Имаа Ѓоко Таневски и екипата на евровизија мацедониш испад. Претпоставувам некој пробува да трола.
existence
existence
Овој Butland не е нормален. Која петарда е, како стигнал до ПЛ не знам. Го гледам во У21 тимот и тешки глупости прави.
Outrider
Outrider
Оној од Стоук? Не го имам видено, освен на олимпијада мислам бранеше за британија тогаш...
existence
existence
Тој. Противнички играч на 20+м размак, пробува да дрибла :facepalm: Две топки до статива минаа он ги пратеше со поглед (веројатно нешто има читано од Њутн дека секое тело влијае на другите тела). Ужас.
Outrider
Outrider
На олимпијадата беше добар само изгледа седењето по клупи си го стори своето, беше трет голман во стоук после беговиќ и соренсен, сеа е втор ама неколку сезони седење на клупа оставаат последици...
Него има светско за жени, начекав вчера снимка од англија и прогуглав нешто, глеам Арсенал имал женски ЛШ освоено :)
Outrider
Outrider
Ми се свиѓа како играат жениве :), нема дајвање и симулирање, ок аматерски е мање више пошто немале профи лиги никаде, чат пат семи-про нешто... интересно...
existence
existence
Жените на Арсенал играат добар фудбал... за женски стандарди. Ја не можам да гледам такво нешто, имам гледано по некоја утакмица од нив ама тоа не е за мене. Фактот што играат со полесна топка кажува дека не е фудбалот за жени.