Црнобело Форум

existence
existence
http://www.iwannawatch.to/2013/03/the-suicide-shop-2012/

Aм малку експериментирав и ги побркав индексите и излезе дека имам хард-диск од 8 терабајти : D И мораше да го вајпнам скроз.
Outrider
Outrider
се симнува на торент веќе Ч) 8 терабајти хахах како од НСА машините, којзнае колку загреваат...
existence
existence
И вчера имаше еден загинат работник од скеле на плоштадот во Скопје, ама никаде немаше вест околу тоа.

Прочитав за апсењето и крајот на Либерланд. Постоеше повеќе од Крушевска Република.
Outrider
Outrider
Никогаш и нема, маргинални и во смртта како и во животот, за разлика од `хероите` со калаши кои се во служба на системот.

Штета за либерланд, still better story than serbia and croatia :)
existence
existence
http://www.telegraf.mk/aktuelno/region/272384-na-hrvatsko-sloveneckata-granica-proglaseno-kralstvo-enklava

Инаку за пленумот, прерасна во испартизирано тело. Некаде каде што скокаат Соња Исмаил и компанија и дури предводат идеологија не е воопшто неутрално како што изгледа. Тие две недели во февруари кога прогласувааа автономни зони да знаеш што се правеше ќе се фатиш за глава.
Outrider
Outrider
Нова држава хах, this is going viral, се надевам само нема и овие апсаана да завршат како херојот од либерланд...
Outrider
Outrider
до толку забега ситуацијата? неам нешто инфо околу таа ситуација ама како шо кажуваш не е на арно... иако по дифолт и не би требало да учествуваат во проект со власт која ги апси, нема логика, шо знам...
Outrider
Outrider
100 квадрати бе, овој поголем шпараџија и икономист и од мене јас два и пол декари имав во план, 2.500 квадрати :)
Outrider
Outrider
Оној чех овој пољак лол, идејата за do it yourself државотворност просветителски ја донеле луѓе од други краишта хахах
existence
existence
На градежен кога се прогласуваа автономии се испокарале кој колку изел од чајната. Марето што збореше пред влада ја гледав во Слободен Индекс каде се збираат скоевци, Џака е познат скоевец кој не пропушта митинг на сдс, а пленумов го викнаа да збори „Пи_чки, Кур0ви, да им еам мајката“. Пленумот беше неутрален до вториот марш кога имаше најмногу луѓе, после тоа почнаа нелогичностите.
Outrider
Outrider
Чајната хахах изгледа смислата за приоритети не им е баш нај нај, од целава работа ќе остане фактот дека некој се изнајадол чајна лол
existence
existence
4chan.org, забранетото овоштие на интернетот : D
Изворот на тролањето (ама она класично тролање), местото каде ништо не е забрането да се пишува и местото каде може да најдеш буквално се`. Маана е што е многу динамично и ако сакаш да чуваш инфо треба принтскрин зашто нема постојани теми.
existence
existence
П.С. има и експлицитни снимки од тероризам до идиотски самоубиства, спалувања како казни, каменувања до смрт и сл. Сектор /b филтер rekt
rekt = wrecked
Outrider
Outrider
Го гледам сега, зошто се постовите вакви шо платформа е ова?
Outrider
Outrider
гледам за комикс ама не знам шо е тема и дали има воопшто таква :)
existence
existence
Стар е форчн, од времето кога немаше фенси изглед на страниците па решиле да не го менуваат. Плус помалку меморија троши :) Обично imageboard сајтови не замараат дополнително со изглед зашто и онака сликите замараат процесор.

Стрипови тема на форум или форчн?
Outrider
Outrider
Outrider
Outrider
I must say this forum is weird :)
existence
existence
не е форум, imageboard платформа која што дава најсвежи коментари на одреден топик. И ништо не е забрането. Пред некое време имаше некои што ги уапсија затоа што на 4чен се договарале за педо-оргии со своите деца. Има купишта болни работи и купишта непотребни работи, ама има и доста интересни топици.