Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Па и треба тенкистот конечно да седне на клупа. Летово веројатно ќе го доусоврши јазикот со Венгер за да може да се разбираат убаво. Габриел е сличен играч ко Кошчелни па веројатно и убаво ќе функционираат.
Кембел владееше назад во Арсенал тогаш, ама после него Ебуе беше оној што ја држеше одбраната во ред и знаеше убаво да потегне напред и веднаш да покрие назад.
Да да, Сендерос, Журу, Галас, Хојте, Клиши... едно време и Силвестре го прибраа. Имаше Венгер добра одбрана тогаш ама после заминувањето на Виера средината тешко функционираше, а и го притискаа од бордот да ги продаде сите над 30 години зашто слабо беа со пари и така заминаа Пирес, Анри, Љунгберг, Кембел и остала багра 30+
Не е лош ама има и тој ко Алексис некоја опсесија да шутира од било каде за да постигне гол без да разгледа подобри можности.
Гледам во Англија нови закони ќе прават, секој клуб да има најмалку 12 играчи младинци и ќе форсираат да дојдат звучни имиња во Англија. Дебаклот во Европа им дојде на нерви во управата на FA па ќе има поригорозни мерки за работна виза за фудбалери.
Добра идеја е иако мислам дека трансфери прават за перење пари, пример оној ботот од ливерпул морено мислам сериозно со што е подобар од рандом бек од Л2... со ништо... а имаа хомгроун еден Кели се викаше го држеа на клупа ради странски бот
Абе претераа последниве 2-3 години со трансфери. Погледни ги поранешните трансфери, максимум по 10-12 милиони давале и тоа се сметало за многу голем ризик, а денес по 40м за дефанзивци за ротација се плескаат. И за сметка на тоа страда целата атмосфера на трибините каде што има претежно богата раја што може да си дозволи 80-100 фунти за влезница и ако некој опцуе одма следат казни
Damn
Убаво е тоа што моите идеи почнуваат да се реализираат, не е убаво што јас не ги реализирам, ми останува само утеха дека сум планирал сецесија before it was cool
Леле ова со популаризација на самоубиства ме потсети на едно анимирано филмче Le magasin des suicides. Нешто фамилијарна продавница за самоубиства во време каде што држвата ги казнува фамилиите на самоубијците ако ги фати полиција на дело кога го прават чинот : D Ако имаш време препорачувам да го погледнеш.
Има сабтајтлс на англиски. Јас го чував во диск до пред некое време со залепен превод ама отиде хард-дискот, а гледам сајтот од кај што го симнав го нема веќе.