Црнобело Форум

Solstice
Solstice
ФАЛА ЧЕДО! :D
Инаку, на аватарот мој е нивниот вокал :)
Aleksis
Aleksis
Ете видиш,све е тоа поврзано бе ланец судбине :D
P
parvati
Што ти честита ? Чедомире Нуџабезофски : ))))
E a имаш ли палому? : P