Скорешна содржина од x3m

 1. x3m

  Sreken rodenden :)

  Sreken rodenden :)
 2. x3m

  Колку често кажувате „те сакам“?

  Мене па од друга страна, срце ми игра кога мојата љубена ќе ми каже дека ме сака... А верувам истото се случува и со неа.
 3. x3m

  Има нешто труло во државата Македонија

  На вакви теми можеме да земеме и да полемизираме со денови, недели, месеци. Ама седењето пред компјутер нема да ни го реши проблемот, нели?
 4. x3m

  Просење

  Единствените "питачи" што добиле пари од мене се тие што свират или продаваат Paloma. Не прифаќам и не можам да сфатам како секој ден може да лежат на -20, а да не можат да отидат до КАМ маркет, со 34 денари да земат пакување од 10 пакетчиња марамчиња и да ги продаваат по 10 денари. Мислам...
 5. x3m

  Среќен роденден :)

  Среќен роденден :)
 6. x3m

  Спотови на песни

  DarkPassenger, ова е дефинитивно најдоброто видео :)
 7. x3m

  По кој критериум ги отценуваме мажите дали се добри или лоши?

  Ко = Кога Мењаш = Менуваш Ондак = Тогаш Неверојатно. Ова е едноставно премногу лесно. Моето познавање од македонскиот јазик и литература не е твоја работа, па ниту во врска со темава. Јас само те поправив. :)
 8. x3m

  По кој критериум ги отценуваме мажите дали се добри или лоши?

  Можеби можеш да ми кажеш како? :)
 9. x3m

  По кој критериум ги отценуваме мажите дали се добри или лоши?

  По кој критериум ги отценуваме мажите дали се добри или лоши? Кој критериум ги ОТЦЕНУВАМЕ мажите дали се добри или Критериум ги ОТЦЕНУВАМЕ мажите дали се добри Ги ОТЦЕНУВАМЕ мажите ОТЦЕНУВАМЕ ... Барем потрудете се да пишувате македонски.
 10. x3m

  По кој критериум ги отценуваме мажите дали се добри или лоши?

  Јас сеуште велам дека се додека тебе личноста ти е убава и пријатно ти е да бидеш со неа, без разлика што другите мислат, печен си :)
 11. x3m

  Омилени цитати (со наведен автор)

  ^ Дефинитивно мојата најомилена. П.С. Чекам лајк од важна :D
 12. x3m

  Symbian OS

  Многу лошо искуство. Бегајте ко од чума. Т.е. предизвикувам некој нешто добро да напише за овој ОS.
 13. x3m

  Мистер Бин (Mr.Bean)

  Мене искрено во црквата ми е најсмешен.
 14. x3m

  Кога знаете дека ви е доста со алкохол?

  Кога ќе почне да ти се врти и да ти се гледа дупло, веќе е време да направиш пауза од 15 мин (касни салатичка, чаша вода, сок, итн), па после пак продолжуваме до рано наутро. Инаку преферирам да пијам само ракија.
 15. x3m

  Автомобил на кредит,лизинг? Да или Не?

  Никогаш на кредит или лизинг... Не планирам цел живот да сум роб на банката и да живеам во страв дали ќе можам да ја отплатам ратата или не...