Скорешна содржина од Stenak

 1. Stenak

  Веб програмирање

  Ми треба помош окулу FB viral скрипта. Ако има некој што може да ми помогне, ПМ.
 2. Stenak

  Каде е членот?

  I'm back :)
 3. Stenak

  Топ 7 сајтови кои ги посетувате секој ден

  1. www.erepublik.com 2. www.facebook.com 3. www.zamunda.net 4. www.forum.crnobelo.com 5. www.time.mk 6. www.youtube.com 7. www.flashscore.com
 4. Stenak

  Моментално слушам...

 5. Stenak

  Опишете го членот над вас

  Дама
 6. Stenak

  Асоцијации

  машко
 7. Stenak

  Асоцијации

  Кафе
 8. Stenak

  Опишете го членот над вас

  Таинствена :D
 9. Stenak

  Асоцијации

  Опуштање
 10. Stenak

  Кој е вашиот омилен фудбалски клуб?

  Лајк :D
 11. Stenak

  Колку сте високи?

  1.82m и презадоволен сум :)
 12. Stenak

  Асоцијации

  Сончев
 13. Stenak

  Курсеви

  Јас од сите горенаведени имам основни познавања, од фалултет и слично. Јava и Oracle ми се најпривлечни, некако не ме влече Cisco.
 14. Stenak

  Курсеви

  Ми треба помош од оние кое се позапознаени од мене во состојбата на пазарот на труд, во кои области има најголема потреба за нови вработени. Сакам да запишам курс, па ми треба совет што да изберам, кој курс би ми помогнал полесно да се вработам во иднина (ако воопшто некој може) :) . Cisco...