Скорешна содржина од Solstice

 1. Solstice

  Љубовни проблеми

  Од лично искуство, немам налетано на таква, а имам пробувано. Укапирав дека ако на девојка и ја дадеш целата слобода, нема да знае што да прави со неа, и ќе проба твојата слобода да биде помала од нејзината. Валда си мислат дека ако машко не е clingy, и ако се однесува нормално со нив, нешто не...
 2. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Затоа што изневерената страна и нема многу различни објаснувања. Малку е тиња човек да го проголта фактот дека варањето може да се деси ради моментална желба, или чисто онака. Полесно е да си ставиш во глава дека особата што те изварала е дибек, глупача или што и да е отколку да мислиш дека си...
 3. Solstice

  Љубовни проблеми

  Од машка перспектива, може и да не е воопшто тоа што мислиш дека е. Можеби е исплашен, можеби нешто во тебе го натерало да се повлече и да размисли, колку и да луѓето мислат дека мажите се mindless fuck machines, далеку е од тоа, и често го сфаќаат тој секс емотивно. Мој совет е да бидеш...
 4. Solstice

  Собиранки.... (договарање - тука)

  А билјард играте?
 5. Solstice

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Чедо, мене дојди да ме видиш, и донеси ми нешто од Германија <3
 6. Solstice

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Јасно ми е, јасен ми е муабетот. "Те сакам највеќе, ти си ми најбитен, ама ја не сум спремна за врска." У превод: Here's something you can cling to while I try my luck with other guys. After all, you love me so I can get back to you anytime I want. Се надевам дека ќе биде касно кога ќе ти дојде...
 7. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Ама никоташ не е доволно. И без тој муабет ако нема дела, нема љубов. Јас бар сум бил во врска во која ми било замерено дека не кажувам "те сакам" доволно често, и покрај се што правам за да го покажам тоа. Човек што сака да извара ќе си ја најде и најмалата причина за да го направи тоа. И да...
 8. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Не може тоа да се реши со нормален муабет, туку треба да се изневери?
 9. Solstice

  Зошто жените изневеруваат?

  Сакаш да кажеш дека колку и да се труди партнерот да биде се океј и мирно и ко шо треба, пак она може да му најде мана и да се опелеши со друг?
 10. Solstice

  Моментално слушам...

 11. Solstice

  Моментално слушам...

 12. Solstice

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Ќе гледам да улетам, не можам да ветам ама ќе се потрудам.
 13. Solstice

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Ќе може твој фб?
 14. Solstice

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Да губеше по литро крв на секое "те сакам" што го кажуваш на човек за кого тоа не го чувствуваш, ќе ја собирав истата во зип-лок ќесички и преку трансфузија ќе ти ја враќав назад. За да можеш пак да го правиш тоа. Зошто сум глупав.