Трофеи освоени од Pisces

 1. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 2. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 3. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 4. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 5. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.