Trophies

 1. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
 2. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 3. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 4. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 5. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 6. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 7. 10

  Поени за 1.000 мислења

  1.000 мислења? Изгледа навистина имаш што да кажеш! 10 поени за тебе!
 8. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 9. 20

  Тежок зависник

  1000 мислења? Неверојатно!
 10. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допаднаа на останатите членови повеќе од 250 пати.
 11. 20

  Поени за 2.000 мислења!

  Само што го достигна прагот од 2.000 мислења! 20 поени за тебе!
 12. 30

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Честитки, вие сте идол!
 13. 30

  Поени за 3.000 мислења

  Само што го достигна прагот од 3.000 мислења! 30 поени за тебе!
 14. 40

  Поени за 4.000 мислења!

  Само што го достигна прагот од 4.000 мислења! 40 поени за тебе!
 15. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 16. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 17. 300

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.
 18. 400

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.
 19. 500

  Староседелец lvl 5000