Скорешна содржина од MimeQueen

 1. MimeQueen

  Најгрда кола

  Хахаха,немам слика но можам да ви опишам...Голф,ниедна не и се свиѓа!
 2. MimeQueen

  Препарати кои го забрзуваат растот на косата

  Јас не користам, најодбро е природно. А веќе за природно ви би препорачала јајце
 3. MimeQueen

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  СДП како можам да го сменам потписот??
 4. MimeQueen

  Вашата реакција откако ќе скршите нешто

  Така така, ама по карактер сум нервозна. Тука не сум таква бидеќи несакам да ме видите во такво светло!
 5. MimeQueen

  Музика за в кола

  ёх Хахахахах, нее нее. Доста ми е одговори! Да сакав ќе кажев.Пред некоја недела се обидов но неќе :)
 6. MimeQueen

  Средношколски глупости

  Средно сум.Правиме мноогу глупости.Напоменувам нема да спомнам имиња на професори,соученици. На професорот по Физика во книгата му напишавме дека компасот покажува петнаесет страни:rofl Палтата на професорките по Хемија и Македонски беа исти.Па му ги заменивме. Професорката по музичко е мн...
 7. MimeQueen

  Кучиња

  Ќе ми дадете предлог,какво куче да земам да биде големо. Едното куче ми умре,му барам друштво на Хектор!!
 8. MimeQueen

  Фармерки

  Какви и да се,само да бидат цевка.Ги мразам искинатите!!!
 9. MimeQueen

  Вашата реакција откако ќе скршите нешто

  На сите ни се случило да турнеме,били чаша,ваззна и сл. каква е вашата реакција откако ќе скршите нешто намерно или ненамерно! Дискусијава ја отворам зашто пред малку скршив чаша,многу сум нервозна. Следниве дваесет и еден ден на анкетата ќе се збираат гласови.Па да видиме какви сме по...
 10. MimeQueen

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Дали некој оди на факултет,каков? Може Сашко :D Баш ми се пиеше едно кафе,изгледа имам друштво:kafe
 11. MimeQueen

  Музика за в кола

  Видови рок,или поп музика! нека лајкне некој ако имаме исто мислење!
 12. MimeQueen

  Колку години имате?

  15 сеа за некој месец 16!:)Имам врсници? И јас:) Најубавите години велат дека се!!!
 13. MimeQueen

  Денес сфатив...

  Денес сфатив дека ми е убаво на форумов!!!!(party)
 14. MimeQueen

  Најдобра прочитана книга до сега - со кратка рецензија

  Кои книги што сте ги прочитале,се најдобри за вас? Било да се детски било да се тинејџерски....Споделете ги мислењата И јас направив еден дел па гласајте! Ќе има по некој извадок од најсаканата книга! Рингишпил Теодора Зрнца од Синап Предложете и вие
 15. MimeQueen

  Вашата соба

  Зелена со Сиво. Еден зелено-сив кревет,еден кремов кревет.Другото ми е се зелено,дури и терастата: Ако пратам слика,сите ќе паднете од столче