Скорешна содржина од MajkaMuNaMarko

 1. MajkaMuNaMarko

  Откривање на полот во 6-тата недела од бременоста - теоријата на Рамзи

  И јас би рекла девојче, според ова што вика Рамзи. Пиши ни баш дали навистина ќе биде така :) Со лесно!
 2. MajkaMuNaMarko

  Откривање на полот во 6-тата недела од бременоста - теоријата на Рамзи

  Прикачив :) Ќе ве известам за некој ден дали ми погодија. Вака според докторката да :) чекам резултати од НИФТИ па ќе знам :)
 3. MajkaMuNaMarko

  Откривање на полот во 6-тата недела од бременоста - теоријата на Рамзи

  Како дел од една од апликациите кои ги користам за следење на бременоста, ме привлече тема на тамошниот форум - Тест на Рамзи, прикачете слика од вашето ехо во 6тата недела од бременоста (најдоцна до 9та) и ќе ви го откриеме полот на детето. Теоријата на Рамзи тврди дека има од 97 до 99 отсто...
 4. MajkaMuNaMarko

  Свадба - да или не?

  Јас се изненадив од голем број блиски што за жива глава не сакаат да откажат свадба или да си ја направат едноставно сами...
 5. MajkaMuNaMarko

  Шампон за коса

  Можам да препорачам, шампон против опаѓање од колекцијата на Revalid. Тестирано речиси цела година, се забележува голема разлика.
 6. MajkaMuNaMarko

  Свадба - да или не?

  Мене од се ми е најнејасно што пукнаа да прават свадби и веридби за време на коронава. Мислам ок, помирете се, нема да има свадби у наредни 5 години. Со гаранција. Отидете сами, земете се. Или не се зимајте. Не гледам поента во стресови без поента. Не е дека ако не сте земени ќе биде крајот на...
 7. MajkaMuNaMarko

  Денес ме насмеа...

 8. MajkaMuNaMarko

  Страв од старост

  И мене повеќе ме плаши фактот што стареат моите родители и родителите на пријателките. Што веројатно безгрижните денови се заминати. Што реално времето лета многу брзо и понекогаш забораваме да ги цениме убавите моменти, времето коа го имаме на располагање.
 9. MajkaMuNaMarko

  Песна што ве потсетува на некој момент

  Rain down on me- Keane и Tiesto - секој пат пред испит на факултет.
 10. MajkaMuNaMarko

  Депилирани мажи на раце и на нозе, да или не?

  Кој како си сака, некогаш подобро мазен отколку обраснат. Мишка и грб обавезно.
 11. MajkaMuNaMarko

  Облека за деца - купување онлајн

  Здраво, Дали може да ми кажете онлајн продавници каде купувате облека за вашите најмали? Може и Фејсбук страници кои имаат достава до дома. Јас до сега имам купувано од TUC TUC, Окаиди и Tritex. Благодарам
 12. MajkaMuNaMarko

  Чоколино, Фрутолино - искуство со кашички

  Јас давам Карамелино и Чоколино. Давам од Holle овес и ориз мелен исто во комбинација со овошје и зеленчук. Ги давам и на HIPP јаболко со морков.
 13. MajkaMuNaMarko

  Хулахопки

  Јас воопшто не сакав да носам, но си најдов љубов во дизајнирани и уникатни хулахопки и носам исклучиво такви. Одам на пат - купувам хулахопки. Најчесто во Calzedonia
 14. MajkaMuNaMarko

  Искуство со Philips Lumea

  Девојки, Сакам да го набавам Philips Lumea за трајна депилација па сакам ако некоја го користел да сподели искуство. Ви благодарам