Скорешна содржина од mAcIkA

 1. mAcIkA

  Kaладонт

  Бетул бе,од Бурни времиња,нели а знајш :D Алгебра !
 2. mAcIkA

  Кои се вашите три најголеми желби?

  1. Здрави живи мојте најблиски и јас 2.Мерцедес ..некогаш:sreken 3.Да ги дават парите од грозјето на време :D
 3. mAcIkA

  Вашата реакција откако ќе скршите нешто

  Моментално се изнервируам и после лепам со супер лепак или Неостик,зависи шо имам дома ]:) П.С после подолг период идам на форумот и да,воа е темата шо најмногу ми се допадна ,само напред ,супер е ..ЈЕЈЈ :D
 4. mAcIkA

  Постојат ли вампири?

  Има има,се наоѓа по некој тек-тук (nod)
 5. mAcIkA

  Специјален поздрав до...

  :igra:wub ти кажав ЕДЕН Е ЖИВОТ ! Исто како ЕДНА Е МАЈКА! :)
 6. mAcIkA

  Дај му задача на членот под вас

  ПАРАНЕОПЛАСТИЧЕН СИНДРОМ-Синдром кој пто се јавува кај 1 процент од пациенти кои што имаат рак.Се јавува поради не евидентирање на тумор во органзимот.Серијата на имунолошки реакции го зафаќа цнс или пнс,имунолошкиот одговор може да предизвика оштетувања на НС многу по сериозни од оштетувањата...
 7. mAcIkA

  Дај му задача на членот под вас

  4x+5x-2x-3x-2+10=0 4x+8=0 4x=-8 x=-2 (bravo) Следниот нека објасни накратко цуклус на лимонска киселина :p
 8. mAcIkA

  На што ве асоцира никот на членот над вас?

  Добра дијагноза ми даде :showoff Марија сепак :)
 9. mAcIkA

  На што ве асоцира никот на членот над вас?

  Сеуште го неам сватено :unsure
 10. mAcIkA

  УЕФА Лига на шампиони

  Реал шампион !:):igra
 11. mAcIkA

  Омилен месец и ден

  Декември,секој ден кога не е над 30 степени надвор :)
 12. mAcIkA

  Уживам кога...

  Уживам ја коа сакам да уживам :) Секогаш е така !:showoff
 13. mAcIkA

  Страв од заболекар

  Најверојатно ДА ( ако не е умртвен) ако е- МАЛКУ , И не не се поврзани :eek