Трофеи освоени од Loner

 1. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 2. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 3. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 4. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 5. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.