Скорешна содржина од Kristina1003

 1. Kristina1003

  Жена е она која и покрај секој удар вели : "нема толкава сила која ќе ме уништи "

  Жена е она која и покрај секој удар вели : "нема толкава сила која ќе ме уништи "
 2. Kristina1003

  Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?

  Се извинувам ако не скубиду беше да пес, али цртаните со преправани вамприи ? Имате всушност гледано цртан од скубиду ?
 3. Kristina1003

  Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?

  Да во право си во некоја смисла , а што ќе му покажат оние цртани со колење? Скубиду ,? подобро том и џери него ли , колење на некое животно , плашење без врска , ... :D
 4. Kristina1003

  Како се чувствувате денес?

  Без никакви чуства , опаднато , глупо , непромислено всушност ( сфјасдхасда ) ете вака ми е во главата :/
 5. Kristina1003

  Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?

  Сега постојат Најлоши програми за деца, дефинитивно цртани се знаат кој треба да се Том и џери , Дора за мали , Мечето ушко, Снежана и седумте џуџиња ,Пепелашка, овие денешни програми ги навлекуваат децата да навлезат во свој свет и да го заборават својот мајчин јазик да зборуваат како што...
 6. Kristina1003

  Школување на приватен или државен факултет?

  Дефинитивно и двете варијанти за приватен и државен е исто Студирам и на приватен и на државен универзитет , Правен , и Мегународен Славјански Универзитет ! Разлика : Правен имаш за учење 300 страни за 1 колоквиум Приватен имаш 100 страни за учење само главниот дел Книги ...
 7. Kristina1003

  Трауми од минатото и нивното влијание во оформувањето на личноста

  Животот е лавиринт , Додека стигнеш до успешната цел , треба сите да претрпиме премногу болки и премногу среќни мигови , што и да се десило во нашите животи треба да продолжиме напред да бидеме храбри и пример за другите ... Ова го кажувам бидејќи самата помисла храбар сум го држи човек...
 8. Kristina1003

  Трауми од минатото и нивното влијание во оформувањето на личноста

  Траума во животот , несекојдневна случка претрпувајќи голем страм , страв , и малтретирање , станав и пистел на мојот живот , сопствена книга со искуства од една лоша судбина која ме погоди премногу .. Бев тинејџер , како секоја млада девојка така и јас , ништо чудно се заљубив во погрешна...
 9. Kristina1003

  Дали знаете да простувате и колку често го правите тоа?

  Простување на еден човек , го прави човекот што повеќе да биде подгазен , можеш да простиш еднаш, два пати , неможеш да му простиш некому дури и кога третиот пат те повредил , Простувај на човек кој заслужува немој да простуваш на некој кој му станува навика, Ти губиш тој добива :)
 10. Kristina1003

  Дали ви се има случено некоја натприродна работа?

  Sekako deka ke cuvam, ne e prv pat vo zivotov da slusnam ili da vidam vakvo nesto isto taka vo bitola, ima na edna fasada od kuka krst koj so godini ja menuvat fasadata na kukata a krstot izleguva povtorno pozdrav ----------------------------------- Секако дека ќе го чувам, :-)
 11. Kristina1003

  Икони/светци

  Чудно оваа година за велигден , сите вапцани јајца во црвена боја ни излегоја со некакви знаци без да ги шариме , После тешкиот настан во животов пред велигден што го проживеавме заминувајки на моите најмили после неколку дена Јајцината се вапцаа со ангели и со лик од светец , прашувавме што...
 12. Kristina1003

  Што ве прави среќни?

  Среќна ме прави секоја победа моја ,среќна ме прави моите најблиски да се здрави и живи , .. :D
 13. Kristina1003

  Мисла на денот

  После секоја бура , изгрева сонце
 14. Kristina1003

  Сакај за да бидеш сакан , верувај пред се во самиот себе , бори се за да успееш , прифати за да...

  Сакај за да бидеш сакан , верувај пред се во самиот себе , бори се за да успееш , прифати за да продолжиш во животот !
 15. Kristina1003

  Инспиративни текстови кои поттикнуваат размислување

  Кога веќе пораснав, татко ми прв пат ме виде како плачам, како се однесувам дрско кон секого.. како се претворив во личност што тој не посакуваше. Не му беше мила онаа помисла дека сега не сум само неговата мала ќеркичка, сега до мене има еден безвреден и себичен човек што е заслужен за мојата...