Kristina1003
Реакции
30

Зачленет на
Last seen

Пораки на профилот Најнови активности Теми и мислења За мене

  • Жена е она која и покрај секој удар вели : "нема толкава сила која ќе ме уништи "
    Сакај за да бидеш сакан , верувај пред се во самиот себе , бори се за да успееш , прифати за да продолжиш во животот !
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…