Скорешна содржина од Headache

 1. Headache

  Емоции во тренд?

  Солзите ја лечат душата! :D Во суштина сум човек кој што не ги кочи емоциите. Најголема слабост ми се разделбите. И да ги гледам на филм или читам во книга, ме наежуваат и расплачуваат. Исто така може да ме обземе грмогласна смеа доколку се случи нешто смешно и не би сакал да ја кочам. Се...
 2. Headache

  Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)

  @Beauty&Beast и beautiful и beastly, си го има наредено животот по свој вкус и сметам дека истиот е боље уреден од ФЕНГ ШУИ. Авантурист, позитивна и реална личност, сака да се журка присетувајќи се дека се живее само еднаш. Слуша квалитетно компонирана музика и е меѓу ретките атеисти што не си...
 3. Headache

  Љубовни проблеми

  Абе ајде малку самодоверба гајле ти е што прави ти си го терај своето таа нејзиното гајле ти е глава нека скрши, фраериште си ти... главата горе и само напред! :D
 4. Headache

  Љубовни проблеми

  Навистина имаш 19 години? Тогаш да ти кажам право и јас пред едно, две години така кога имав 18,19 мислев дека секоја што ми наидува ќе ја женам па ми се случуваше да се опседнувам со нејзе и нејзиниот живот, период ти е тоа дечко, после 1,2 година ќе видиш се тоа поминало. Зошто? Затоа што кога...
 5. Headache

  Љубовни проблеми

  Според ова јас што го прочитав само сам себе можеш да си помогнеш. :) Што очекуваш од партнерот ти, да биде како што ти сакаш? Секогаш ќе ти биде така се додека не стане се во ред со тебе...
 6. Headache

  Боенки за спокоен ум

  Grounding! :D (inlove)
 7. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Знам што сака да каже, а знам дека и не мисли. Мислењето денес е привилегија што луѓето како него ја немаат, затоа тие фрустрации. :) Sent from my C2000 using Tapatalk
 8. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Не гледам ништо интересно во тоа слободата на човекот да се смета за грешка. Ти како овие од црквата :) Sent from my C2000 using Tapatalk
 9. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Не е лага тоа за животот. А ниту дека те боли што не си еден од тие што успеваат со еден лајк да освојат некого. Ќе помине... :) Sent from my C2000 using Tapatalk
 10. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Кутриот ти, до кое дереџе си дошол. Да се интересираш кој со кого излегувал и кој со кого приватни пораки пишувал. Дали некој се потпишал коректно или пак ставил Украинско ,,i" како твоето не го менува фактот дека изборот на некој не си ти туку тоа е некој друг. Ништо ниту видовме ниту научивме...
 11. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  @Lizbeth :rofl
 12. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Dobro e da se nauči nešto novo, jas celoto moe vreme i energija denovive ja posvetuvam na učenje grčki. Fala na korekcija, inaku zošto veliš Hi koga napišav so x ili ja speluvaš bukvata nadvor od upotrebata na zborot?! Plus ne se pravam interesen, toa e svojstveno kaj homoseksualcite da...
 13. Headache

  Чет муабети/ти реков-ми рече

  Se izvinuvam, χομοφοβια*. :) Izvineto, dovolno e da se razbiraš sam. :zelen