Скорешна содржина од Dzoro

 1. Dzoro

  Електроника

  Како прво прашање која страница со достава на електронски компоненти е најдобра со поволни цени брза достава и голем избор
 2. Dzoro

  Електроника

  Се за електроника:прашања,идеи,дали изработувате свои кола и слично,помош и совет на почетници во кои спајѓам и јас:):D
 3. Dzoro

  Лјубител на електрониката

  Лјубител на електрониката