Трофеи освоени од Dea | Црнобело Форум

Трофеи освоени од Dea

 1. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 2. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 3. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 4. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 5. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.