Трофеи освоени од Careforwhat

 1. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 2. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 3. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 4. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.