Скорешна содржина од Avona Vi | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Avona Vi

 1. Avona Vi

  Признавам...

  sometimes i miss him..
 2. Avona Vi

  Што ве научи животот?

  Не е се така како шо изгледа и дека е убаво човек кога е скептичен, кога не верува ногу у другите..
 3. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  RIP за сите шо умреа за внимание !
 4. Avona Vi

  Моментално слушам...

 5. Avona Vi

  Моментално читам...

  Десеттиот случај - Џозеф Телер
 6. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  ајдееееее.. уште едно колоквиумче и ќе се живее после.. вака некако не :)
 7. Avona Vi

  На што прво си помисливте утрово кога се разбудивте?

  На тоа дека ќе одмарам цел ден :)
 8. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  Aко бе, шо.. нема врска.. тамн си е
 9. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  Колку мислења можам да сменам у рок од еден саат.. ц.ц. зашо се толко брзо предомислувам????зашо мора толку да ги анализирам работите, да тражам да прочитам нешто „меѓу редови“, можда нема меѓу редови, можда тоа шо е кажано е кажано така како шо е...
 10. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  ..... Šta je ponos? Reč kojom se pravda kukavičluk. Istina je ta da ni ljubav ni prijateljstvo nemaju granica, sem, naravno, onih koje mi postavimo, najčešće baš ponosom. Stalo nam je do nečega, ali mi to ugušimo, onda kad postanemo svesni da je ta ljubav pogrešna. Ali kako bi ljubav mogla biti...
 11. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  Тоа ми се свиѓаааааааааа :sreken:biggrin
 12. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  Still I walked when I shoulda run, and run when I shoulda walked.. And don't I know..
 13. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  Луѓето неизбежно се однесуваат со чувство на нормалност онаму каде што ништо не е нормално
 14. Avona Vi

  Како се чувствувате денес?

  (happy):biggrin
 15. Avona Vi

  Сакам да кажам/прашам (стара тема)

  СДК среќна сум.. фала овај разговор ми требаше :* СДК 2 (facepalm)(facepalm)(facepalm)..........