Членови кои го/ја следат Дејмон

 1. Andrea Bloodbucket

  Истакнат Член
  • Мислења
   280
  • Реакции
   328
  • Поени
   63
 2. Blondie

  Староседелец
  • Мислења
   612
  • Реакции
   1,085
  • Поени
   1,093
 3. Dee Dee

  • Мислења
   197
  • Реакции
   468
  • Поени
   63
 4. ema09

  Истакнат Член
  • Мислења
   225
  • Реакции
   411
  • Поени
   63
 5. emzzy

  Староседелец
  • Мислења
   1,374
  • Реакции
   1,871
  • Поени
   1,123
 6. fantina

  Истакнат Член
  • Мислења
   112
  • Реакции
   162
  • Поени
   343
 7. Hexasto

  Истакнат Член од Македонија
  • Мислења
   1,082
  • Реакции
   1,632
  • Поени
   113
 8. Lorejn

  Полноправен Член
  • Мислења
   66
  • Реакции
   82
  • Поени
   18
 9. Marinna

  Староседелец
  • Мислења
   119
  • Реакции
   160
  • Поени
   1,043
 10. MATEJA

  Член со 30 казнени поени
  • Мислења
   280
  • Реакции
   247
  • Поени
   353
 11. Roksana

  Нов член од Barcelona,Spain
  • Мислења
   6
  • Реакции
   5
  • Поени
   3
 12. Scars

  Староседелец
  • Мислења
   2,227
  • Реакции
   3,542
  • Поени
   1,143
 13. Selma

  Ingenious
  • Мислења
   4,375
  • Реакции
   7,071
  • Поени
   1,183
 14. Tanya

  Нов член 27
  • Мислења
   0
  • Реакции
   1
  • Поени
   2
 15. Yellow Submarine

  Нов член
  • Мислења
   4
  • Реакции
   3
  • Поени
   3
 16. Стефанија

  Активен Член
  • Мислења
   156
  • Реакции
   233
  • Поени
   43