Европско Првенство Фудбал 2012

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Топката се врти, не се знае никогаш што ќе биде. Тоа се само претпоставки мои. Ќе видиме од петок натаму.
да да
супер баш добро е тоа шо има претпоставки :)
јас се мислам Холандија да ја играм сингл како шампион :D

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Холандија нема шанси да е шампион. Хрватска може да изненади но ни е и Грција. А од Д групата типувам на Англија и иако е ослабена - Фрнација или пак Шведска.. Сепак мислам дека Шпанија повторно ќе освои :)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Холандија нема шанси да е шампион. Хрватска може да изненади но ни е и Грција. А од Д групата типувам на Англија и иако е ослабена - Фрнација или пак Шведска.. Сепак мислам дека Шпанија повторно ќе освои :)
можно е ама и шпанците се ослабнати не се како на Светското што беа...сепак не се знае
Јас ќе ја играм Германија сингл за 1.000че. :D
иии да
и Германија не се баш за потценување....само со коф. држе треба да се виде :D

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
можно е ама и шпанците се ослабнати не се како на Светското што беа...сепак не се знае

иии да
и Германија не се баш за потценување....само со коф. држе треба да се виде :D

Не верувам дека јак коефициент ќе и дадат. Иначе би можело да биде Германија - Холандија финалето. :D
Холанѓаните се исто така многу јаки.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Колку факти значи знаете за друга држава, и ги бранете чудо е. Сликата погоре е од 9гаг, заебанција. Да беше Македонската репрезентација и да имаше во неа 1-2ца странци ќе плукавте по нашата држава одма, вакви сме биле такви сме биле.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Убав термин за утакмицава, таман тогаш ќе стигнам дома и ќе можам да ја гледам.

Ај и јас да се обидам да типувам.

Група А
Русија и Чешка

Група Б
Холандија и Германија

Група Ц
Шпанија и Хрватска/Италија сепак на Хрватска ќе типувам...

Група Д
Англија и Шведска

Во секој случај ќе биде интересно само ме загружува почнуваат некако многу играчиве да се повредуваат, премногу утакмици а одмор нема...
Не гледам многу фудбал, ама вакви првенства гледам и за Група А до негде и се согласувам, ама за Б како што имаат и Вест пишано - група на смртта, се е можно. Данска има зајакнат тим, и одамна не земале титула, а и Португалците не се слаби. Група Ц, Шпанија и Италија (моите фаворити), и група Д, според мене Англија и Франција, мада и Шведска има шанси :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Колку факти значи знаете за друга држава, и ги бранете чудо е. Сликата погоре е од 9гаг, заебанција. Да беше Македонската репрезентација и да имаше во неа 1-2ца странци ќе плукавте по нашата држава одма, вакви сме биле такви сме биле.
Зошто трескаш глупости? Ако е така, плукаме и по МекКејлеб значи. :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

А всушност каква е нашата репрезентација?Имаме право да даваме критики и да навиваме за други репрезентации зошто нели нашата репрезентација се ХАОС а тоа сите го знаеме овде.
Местат натпревари,не се заинтересирани за играње туку само гледаат да излезат на теренот а за резултатот не ги е гајле зошто на крај ке си земаат парите в џеб и очекуваш да не пљукаме по нив?
Што може да помислеме за репрезентација која не може да тепа репрезентација од долниот дел на табелата на ранг листата?

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Заебанција незаебанција, некои сериозно го сфаќаат тоа. Не некои, туку повеќето.
Не ја мешајте репрезентацијата наша во ова сеа. За Европско првенство е темава. А и се сомневам дека некој странец е толку одлепен да игра за нашата репрезентација.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav