да даТопката се врти, не се знае никогаш што ќе биде. Тоа се само претпоставки мои. Ќе видиме од петок натаму.
супер баш добро е тоа шо има претпоставки
јас се мислам Холандија да ја играм сингл како шампион
да даТопката се врти, не се знае никогаш што ќе биде. Тоа се само претпоставки мои. Ќе видиме од петок натаму.
да да
супер баш добро е тоа шо има претпоставки
јас се мислам Холандија да ја играм сингл како шампион
можно е ама и шпанците се ослабнати не се како на Светското што беа...сепак не се знаеХоландија нема шанси да е шампион. Хрватска може да изненади но ни е и Грција. А од Д групата типувам на Англија и иако е ослабена - Фрнација или пак Шведска.. Сепак мислам дека Шпанија повторно ќе освои
иии даЈас ќе ја играм Германија сингл за 1.000че.
можно е ама и шпанците се ослабнати не се како на Светското што беа...сепак не се знае
иии да
и Германија не се баш за потценување....само со коф. држе треба да се виде
Не гледам многу фудбал, ама вакви првенства гледам и за Група А до негде и се согласувам, ама за Б како што имаат и Вест пишано - група на смртта, се е можно. Данска има зајакнат тим, и одамна не земале титула, а и Португалците не се слаби. Група Ц, Шпанија и Италија (моите фаворити), и група Д, според мене Англија и Франција, мада и Шведска има шансиУбав термин за утакмицава, таман тогаш ќе стигнам дома и ќе можам да ја гледам.
Ај и јас да се обидам да типувам.
Група А
Русија и Чешка
Група Б
Холандија и Германија
Група Ц
Шпанија и Хрватска/Италија сепак на Хрватска ќе типувам...
Група Д
Англија и Шведска
Во секој случај ќе биде интересно само ме загружува почнуваат некако многу играчиве да се повредуваат, премногу утакмици а одмор нема...
Зошто трескаш глупости? Ако е така, плукаме и по МекКејлеб значи.Колку факти значи знаете за друга држава, и ги бранете чудо е. Сликата погоре е од 9гаг, заебанција. Да беше Македонската репрезентација и да имаше во неа 1-2ца странци ќе плукавте по нашата држава одма, вакви сме биле такви сме биле.
Колку факти значи знаете за друга држава, и ги бранете чудо е. Сликата погоре е од 9гаг, заебанција. Да беше Македонската репрезентација и да имаше во неа 1-2ца странци ќе плукавте по нашата држава одма, вакви сме биле такви сме биле.