Што не прават добрите девојки?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Ние добрите девојки знаеме во што се впуштаме,знам дека slb_bobo засега е само мој (inlove) ...сакав само да придадам значење дека си ми го чувала :mstickle :D
Ние добрите девојки,со други речи,знаеме кому да веруваме бе :sreken
Додуша не се верува на никого ама пак ке одбереш нешто поублажено лажење :)

колку ти е контрадикторно ова што го кажа шо (puke)
значи си признаваш дека свесно си се носиш сама во заблуда при избор на партнер. нели изборот се заснова на заемна доверба :kafe

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
тоа ти е исто ако тебе некој те праша што би одбрала прибран дечко, со кој ќе имаш иднина или некој приер мада ги има многу(насилник, наркоман, прељубник...итн) што би избрала ти ???
и точно се знае која е лоша работа а која не ??

Ама тоа веќе се крајности.. не мислев на такви лоши работи тоа го сместувам во деликвенција, наркоманија и алкохолизација....
јас мислев пример добра девојка е паметна убава, интелегентна. културна, со манири, толерантна, трпелива и бла бла.... и нормално, човечки е таа добрата девојка понекогаш да стане избувлива, и лута и агресивна и бесна... итн

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
eve eden primer za bad girl :)
522786_157855551006157_100003451403377_115152_1422312405_n.jpg

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Ама тоа веќе се крајности.. не мислев на такви лоши работи тоа го сместувам во деликвенција, наркоманија и алкохолизација....
јас мислев пример добра девојка е паметна убава, интелегентна. културна, со манири, толерантна, трпелива и бла бла.... и нормално, човечки е таа добрата девојка понекогаш да стане избувлива, и лута и агресивна и бесна... итн

човекот е исти само полот не разликува инаку психички сите си имамае по една граница која кога ќе ја поминеме нема враќање назад.
тоа во однос на психата мада мислам дека тоа во оваа теме нема некоја тежина мислам главниот акцент стои на тоа дека добрите девојки се и врени девојки, за разлика од оваа погре на сликава :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
човекот е исти само полот не разликува инаку психички сите си имамае по една граница која кога ќе ја поминеме нема враќање назад.
тоа во однос на психата мада мислам дека тоа во оваа теме нема некоја тежина мислам главниот акцент стои на тоа дека добрите девојки се и врени девојки, за разлика од оваа погре на сликава :)

Епа темава требало да биде постојат ли верни девојки, ќе одговорев, да постојат : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Епа темава требало да биде постојат ли верни девојки, ќе одговорев, да постојат : )

па мислам тоа најмногу би не засегало, нас машките и по можност да слушате да не се карате многу со нас ;) :kafe

Зумбула

Истакнат Член
20 февруари 2012
56
54
318
- Не убиваат.
- Немаат секс без кондом.
- Не возат мотор без кацига.
- Не јадат лупено јаболко.
- Не го почнуваат денот без чаша вода.
- Не работат во угостителски бизнис и хазардни игри.
- Не се соочуваат со пороци.
- Не го задржуваат кусурот од леб.
- Не се успиваат до последното пеење на петлите.
- Не посакуваат нешто туѓо.
- Не прават работи што другите би ги осудиле.

Сублимирано, се знае само што НЕ треба да прават. Којзнае дали воопшто нешто прават?
Добрите девојки кај нас не живеат како што сакаат, само за да бидат добри.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
колку ти е контрадикторно ова што го кажа шо (puke)
значи си признаваш дека свесно си се носиш сама во заблуда при избор на партнер. нели изборот се заснова на заемна доверба :kafe
Дали ти воопшто прочита убаво и разбра што сакаше да каже таа? Баш убаво кажа. Сите го правиме тоа. Иако свесни дека не треба никому да се верува, сепак избираме нешто што е најмало зло да му веруваме. Не е така?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Дали ти воопшто прочита убаво и разбра што сакаше да каже таа? Баш убаво кажа. Сите го правиме тоа. Иако свесни дека не треба никому да се верува, сепак избираме нешто што е најмало зло да му веруваме. Не е така?

a najmaloto zlo si ti be prijatele ;)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Legioner Сите сме зло бе пријателе. Сите сме наштетиле на секого што го знаеме, можеби несвесно но сме наштетиле. Да не одиме офтопик, толку од мене овде. Поздрав.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena