Собиранки.... (договарање - тука)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Можит бе.. На жичара ќе се возам ако не ми откаже срцево! :D

Ќе ставиме завеси да не гледаш надолу и да мислиш на ангелчиња. :D Може да правиме кој прв стигне до крстот.... кој последен купува од најновото Скопско (а за мене Браво Мултиред, зошто не пијам алкохол).

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Ќе ставиме завеси да не гледаш надолу и да мислиш на ангелчиња. :D Може да правиме кој прв стигне до крстот.... кој последен купува од најновото Скопско (а за мене Браво Мултиред, зошто не пијам алкохол).
нема алкохол строго на вода и сок :)
И јас не пијам ај другата ке виам штопер ако можам да доам
ако не ме е*е ногата нешто :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
нема алкохол строго на вода и сок :)
И јас не пијам ај другата ке виам штопер ако можам да доам
ако не ме е*е ногата нешто :)

Ако те е*е ногата, ќе те земеме со кола. :D;)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and Hip.Hop_MKD

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
И сеа шо бидна со следна собиранка?
Наредна собирнка значи НАРЕДЕН ВИКЕНД, немој некој после да каже не сум видел, ве чекав саат време или whatever... НИШТО не признавам! :sreken За ден ќе се договориме поасално другава недела, го чекаме parvati да се изјасни кој ден ќе доаѓа накај Скопје а воедно и тебе и cakar_ulav ;):*

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Наредна собирнка значи НАРЕДЕН ВИКЕНД, немој некој после да каже не сум видел, ве чекав саат време или whatever... НИШТО не признавам! :sreken За ден ќе се договориме поасално другава недела, го чекаме parvati да се изјасни кој ден ќе доаѓа накај Скопје а воедно и тебе и cakar_ulav ;):*

ја уше сеа да си кажам не сум сигурен....пошто можно е да неам кеш....такада ке треба штоп да идам натаму
има време до другата недела....али тоа е...а мислам дека ке има повеке членови...пошто нема веке матурски
колоквиумите ке се смалат...такада...мислам дека ке имаат повеке време сите барем за една ден :)