Јас се извинувам за текстов најден на еден од форумите во соседството, но морам да го копирам во оригинално издање.
Сметам дека преводот би бил излишен кога се работи за вакво животно искуство.
U vezi sam 6 godina, a spavam s njegovim najboljim prijateljem
Dragi moji forumaši.
Piše vam jedna djevojka u kasnim dvadesetima. Ne znam kako da započnem svoju priču. Koliko sam puta već započela na ovom forumu svoju ispovijest a svaki put bi zastala zbog osude koje se bojim čak i u virtualnom pogledu. No, ovaj put sam odlučila svoju priču, prvi puta i istinito ispričati svima jer sam svjesna da ne mogu ovako dalje i da je vrijeme da stanem na loptu i pogledam se prvi put u ogledalo nakon toliko vremena.
U vezi sam već 6 godina sa čovjekom koji me drži ko kap vode na dlanu. Mi smo dakle fronta ozbiljna veza: svakodnevno viđanje po par sati, obiteljski ručkovi, skijanja, ljetovanja, nazivanje papučarima od nekolicine i na prvi pogled ostavljanje dojma onih zaljubljenih parova iz ljubića.
No, ja, fakultetski obrazovana osoba, visokopoziconirana u svojoj firmi, ugledna i osoba koja po drugima ostavlja dojam čvrste i nepokolebljive žene svog dragog već godinu dana sustavno varam s njegovim najboljim prijateljem
Uf, kako je ovo bilo teško napisati. Sad sam spremna progutati sva govna ovog svijeta.
Ja sam s dotičnim M., odnosno najboljim prijateljem od mog dragog, bila prije dragog, u nekakvom kvazi odnosu koji se svodio na povremene seks epizode ili igranja s jezicima u pijanom stanju pred kraj noći.Sada smo ja i M. dvije psihički bolesne osobe(ne znam kako to drugačije nazvati) koje se nalaze ponedjeljkom u pauzi između posla kod njega u stanu ,kako bi pošteno istrošili kalorije s ručka na prozorskoj dasci u njegovom stanu.
M. je velika faca.
Egocentrični pizdek koji di god da se pojavi ženama ne skida osmijeh s lica svojim ocvalim pričama. M. je onaj kolovođa kojeg smo valjda svi imali u razredu i onaj kojeg su sve curice iz 8.a,b,c, i d škicale. M. je onaj koji ima pogled u kojem se gubim ko igla u sijenu. M. je onaj kojem sam dopustila da me u restoranu na godišnjici mature odvede u wc i poseksa me dok je moj dragi mastio po piceku i srkao fino vino. M. je onaj zbog kojeg trčim ranije s posla i tražim zamjene u firmi, onaj zbog kojeg sam zavoljela ex-yu rock, onaj zbog kojem sam naučila kuhati sva jela mediteranske kuhinje i onaj zbog kojeg sam toliko puta plakala kada bi ga vidjela sa drugom ženom.
No, ja ''VELIKA I ČASNA OSOBA'' u to vrijeme svakodnevno uživam u rutini svog dragog s kojim imam šestogodišnji staž, zajednički stan od 130 kvadrata u centru grada, 2 apartmana na moru, prisne rodbinske veze i ono najgore, naviku. Trebate me samo vidjeti kako mu veselo pripremam štrukle sa sirom. A tek punjenog piceka. Istog onog kojeg je jeo dok sam ja pružala besputna oralna zadovoljstva njegovom prijatelju iz djetinjstva
Priznajem kurvetina sam i bok.
Procjena emocionalnog stanja ponedjeljkom: izvrsna, naročito kada me M. napuni ko božićnu sarmu, kad me trese na prozorskoj dasci il mi liže uho dok mi šapuće da ćemo u paklu gorit. Kad mi pošalje poruku za naš hidden sastanak skočim ko da me ujelo. Il onaj osjećaj kad stojim pred njegovim vratima popravljajući šminku jedva čekajući da me istorba i da popije koju čašu vina sa mnom govoreći kako je sve sa mnom fantazija i puteni užitak ali da je on moralna i časna osoba koja ne može tek tako okrenut leđa svom prijatelju(JEL TO SVETAC SIŠAO S NEBA) i da se zadovoljim s onim što mi pruža i da ne tražim kruha ispod pogače. Luda drznica, ma kako se samo usuđujem.
Procjena emocionalnog stanja utorkom: Euforija lagano popušta, pada zastor, počinje stvarnost. Dragom je tek počeo radni tjedan, on je pri vrhu same firme. Brižan, dolazi umoran s posla, tegli vrećice, donosi mi srebrnu narukvicu. Ja se zarim, smješkam se, anđeli plešu rokoko, pomislim kako bi jadno bilo sve ovo uništit, tolko godina i da sad sve ode u tri pm. Bolje da šutim reko sama sebi.
Procjena emocionalnog stanja srijedom: Treba i dragog namirit. Dok on 100-kilaš pokušava ostaviti dojam nepokolebljivog je***** njegovi seksualni pokreti su slični kokoši pri izdisaju. Svejedno glumim rasplamsalu pohotnicu pa ispuštam nekakve zvukove. Ne moram dugo, pukne brzinom petarde. Ostatak noći provodim u suzama al opet sa uvjerenjem kako je sa M. sve samo prolazna faza i da je bolje da se dragom ništa ne kaže.
Procjena emocionalnog stanja petkom: Božićni domjenak. Svi smo pozvani. Sjedim kraj svog dragog koji pohotno žvače mini sendviče s tunjevinom. Stol je velik i cijela moja ekipa s posla sjedi. M. vodi glavnu riječ. Njegov govor o padu dionica postaje svim ženama zanimljiv ko da se radi o rasprodaji cipela. Sve se smiju i tope. I dragi priča. Govori ''Isus ti, ovo je najbolje kaj sam jeo.'' Ili ''Naš kaj, dodaj mi još malo te meksičke salate, ogladnil sam nakon cjelodneve zajebancije s papirima''. M. odlazi na toalet. Ja, spremna jahačica rumene kadulje, spuštam se stepenicama za njim i upadam mu dok obavlja nuždu. Sva sam šašava i pripita, šapćem mu na uho, grickam mu resice, otkopčavam košulju. Naravno, nemam srama da posegnem za remenom a kamoli srama da će me itko vidjeti. M. se ne mazi na toaletu, on bi samo brzi oralnjak. Nema veze, spuštam se na koljena i rješavam problem. Dobro je presjeć tjednom dok ne dođe ponedjeljak.
Procjena emocionalnog stanja subotom: Ručak u familiji. Moj tata odlazi u prijevremenu mirovinu i radi roštilj. Ja pomažem u kuhinji i režem luk. Plačem ko kišna godina. Ne od luka. Na momente se gledam u prozorsko staklo i ne mogu se vidjeti. Odjebavam i luk i prozorsko staklo i bježim u stražnji dio dvorišta. Tamo besciljno sjedim, tulim,, govoreći samoj sebi da sam se spustila na samo ljudsko dno i da sam lucifer femina. I da bi me se najbolje trebalo izliječiti kombinacijom struje i vode.
Nedjelju provodim u krevetu žaleći se na bolove u trbuhu od premasnog roštilja. Ustvari cmizdrim.
Ponedjeljak je povezan s prozorskom daskom i to.
Dragi moji forumaši. Eto, ovo je bilo iskreno do pakla(gdje će mi biti i staž nakon jalovog života). I sada, očekujem i drvlje i kamenje. I poneki savjet, mudrost, malo hladne vode u facu da mi date do znanja o čemu se tu radi. Jer ja mislim da se radi o najgoroj ljudskoj osobi ikada koja je jednostavno nezasitna i sebična kuja.
Am I right?
Нема курви?!
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)