И јас кога ги видов тука...Се запрашав хахахшто барате понеделнички сабајле у дискотека ?!
нема везе , преку ден идеме некад ама се криеме да не не видат газдите да не не бркаатИ јас кога ги видов тука...Се запрашав хахах![]()
нема везе , преку ден идеме некад ама се криеме да не не видат газдите да не не бркаатама фини сме ние не праиме глупости овде кафе некад пиеме иако имаме тука карши кафич кој замрме некое време епа треба да го оживееме ја мислам ...а што викате вие ?!?
![]()
ама нешто неможам да го пронајдам .... помош??!??мојот кафич...одма ќе ти го препишам![]()
Јас ве видов ...Сега уште Гонзо да ве види и може да ве избркаме...гахахахнема везе , преку ден идеме некад ама се криеме да не не видат газдите да не не бркаатама фини сме ние не праиме глупости овде кафе некад пиеме иако имаме тука карши кафич кој замрме некое време епа треба да го оживееме ја мислам ...а што викате вие ?!?
![]()
Јас ве видов ...Сега уште Гонзо да ве види и може да ве избркаме...гахахах
Не не ,седете си не сме ние толку лоши...Зашто да ве бркамее
Само нема кој да ве служи па служете си се самии
Ама па у понеделник у 10 саат како ви се доаѓаше само незнам..хахах![]()
ја сеетра ми Кити ја видов,по неа дојдов....Јас ве видов ...Сега уште Гонзо да ве види и може да ве избркаме...гахахах
Не не ,седете си не сме ние толку лоши...Зашто да ве бркамее
Само нема кој да ве служи па служете си се самии
Ама па у понеделник у 10 саат како ви се доаѓаше само незнам..хахах![]()
Ако акоо...седетее си..дружетее си се...ја сеетра ми Кити ја видов,по неа дојдов....иначе не да не ми се доаѓаше ...како би си спиела ама морам
![]()
едно турско очи да отворам .... а ти што сакаш ?Ако акоо...седетее си..дружетее си се...
И сеа коа сум више тука,да ве послужам...Што ке пиеме?
Ке почнеме со кафе или на нешто појако ке удирме?
Вака понеделнички...да ни тргне неделатаа![]()