ружно изглеа без аватар
незнам шо да бувнамКако така...Многу е ружно без аватар...Ставии си аватарр
ружно изглеа без аватар
незнам шо да бувнамКако така...Многу е ружно без аватар...Ставии си аватарр
иди у предлог аватар ќе најдеме нешто ко за тебенезнам шо да бувнам
Полека бе Јамич смири живциСакам да кажам дека преку глава ми е од уништените блузи од мајка ми !!!!!!! нека се научи дека пола од блузите што ги имам се од материјал што не се пеглаат оо боже ! АБЕ НЕШТО АКО НЕ ЗНАЕШ ДА ПРАВИШ ИЛИ ПРАШАЈ ИЛИ НЕ ПРАВИ !!!!!!
П.С. Отиде една ѕидна слика у неповрат ...бај бај
значи кога ќе експлодирам нема смирување , како бе да се смирам ?! кога на некој му објаснуваш милион пати нешто и не научил никад ......... епа ај со здравје сликата ......па да видам дали пак ќе ми уништува ствари ... нека продолжи па ќе си ги најде и нејзините алишта во контењер .... а сеа морам да излезам да не напраам уште некоја глупостПолека бе Јамич смири живци
БРЕЕЕЈЈзначи кога ќе експлодирам нема смирување , како бе да се смирам ?! кога на некој му објаснуваш милион пати нешто и не научил никад ......... епа ај со здравје сликата ......па да видам дали пак ќе ми уништува ствари ... нека продолжи па ќе си ги најде и нејзините алишта во контењер .... а сеа морам да излезам да не напраам уште некоја глупост
ШтенЕчак се вика.Штенчак се вика...
...викаш ? ја ке искочу за саат време, да ронку трењарицу ? као ми е ладно ке ти е*у гада : )сдк времето е wooooooooww..многу благопријатно