Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Срце мое,оди одмори...не сакам да те гледам вака...жал ми е,и не заборавај дека те сакам до бесконечноста цик цак и назад :*

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
tumblr_m3v5u7w8Kl1qb75bdo1_500_large.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, 048 and Eva

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Конфузен сум...Факултет...обврски кои требаше некогаш да ги завршам...Мислам дека нашата средба ќе почека некое време...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Конфузен сум...Факултет...обврски кои требаше некогаш да ги завршам...Мислам дека нашата средба ќе почека некое време...
Аууу не....мора да се најде време са усогласување на обврските и потребите...ако не се некогаш ке си бараш оправдание за да избегнеш нешто...или пак ако не,испага дека ни сам не си свесен дека ни самиот не ја посакуваш доволно силно таа средба или се плашиш од нешто..

....ахх,од кога моиве очи немале средба со твоите..

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Стрпи се, ќе го знаеш и останатиот дел од мене. Никоја до сега не заслужила да го знае, бидејќи немав многу доверба а и правилно сум постапил. Во секој случај мене ми е потешко доколку ги отворам картите околу тоа. А потоа да се случи контраефект, тогаш сум сјебан јас. Ќе добиеш се со време.:)

Eva

Староседелец
19 февруари 2012
107
100
1,043
Јас сум разочарана од љубовта...Бев лудо заљубена во едно момче ама ете се виде кој е и како е. И сега ми е тешко да им верувам на машкиве....незнам ни веќе што се вистински чуства...Ама се тешам..има време, ќе се појави вистинскиот...Некогаш..:nah:place:place:place:place

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Behemoth

Полноправен Член
8 мај 2012
30
14
8
Еј ти ,таму насамо,седеjќи гол до телефонот,ќе ме допреш?
Еј ти со увото на ѕидот,чекајќи некој да се јави,ќе ме допреш?
Еј ти ќе ми помогнеш ли да го носам каменот?Oтоври го срцето доаѓам дома.
Но беше само фантазија,без разлика како пробуваше не можеше да се ослободи,и црвите го изедоа неговиот мозок.
Еј ти не ми кажувај дека нема останато надеж,заедно стоиме,поделени паѓаме.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Еј ти ,таму насамо,седелќи гол до телефонот,ќе ме допреш?
Еј ти со увото на ѕидот,чекајќи некој да се јави,ќе ме допреш?
Еј ти ќе ми помогнеш ли да го носам каменот?Oтоври го срцето доаѓам дома.
Но беше само фантазија,без разлика како пробуваше не можеше да се ослободи,и црвите го изедоа неговиот мозок.
Еј ти не ми кажувај дека нема останато надеж,заедно стоиме,поделени паѓаме.
Некој ги слуша Pink Floyd? :D