Спомени

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Пример....од една бивша си ги чувам писмата......убав ракопис има......се мислам дали да и ги побарам моите писма што и ги праќав...да знам какви глупости сум тресел пред 5 години :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
баш...2 големи мечки имам на креветот ми стојат...една од едниот бифши...другата од другиот бифши....
ги гледам само како украс на креветот...дека се убај...а од кого се и слично...веќе немат значење...
сакаф да речам....не ме потсеќаат на никого...не биле достојни за памтење...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and fantina

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Секој поклон си е спомен сам за себе.Секогаш кога ќе се погледне буди сеќавања.Не ги фрлам само не ги ставам некаде што нон стоп ќе ми бодат пред очите.Како и да е некогаш ми биле толку драги тие предмети.

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Бидејќи сум таква личност што за да раскинам треба да дојдам до точка на потполна рамнодушност, поклоните после тоа не ми се битни какви се и од кого се, ниту па сликите. Не ми сметаат, не ми будат никакви чувства, така да сеедно ми е што ќе биде со нив. До сега не сум фрлила ништо, како што кажав не ми сметаат. Ги гледам само како предмети, украси... Имам од едниот бивш преубави обетки, а од другиот часовник и си ги носам исто како сама да сум си ги купила. :giggle Кога ги ставам не ни помислувам кој ги купил. Безобразно можеби од моја страна, али шта је ту је. :)
Оние спомени со кои не можам да сторам ништо се во главата и срцето. Да се разбериме тука веќе станува збор за некој што ми значи сеуште, а не за бившите кои сум ги испратила во....:D

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Ма какво фрлање, си ги користам сите до еден:rofl Единствени поклони што не ги зачував се од еден што многу ме повреди и сеуште ме боли се што ми направи, па ги раздадов подароците на другарки:roflнека си ги користат они и онака мене не ми треба ништо негово.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048