„Неморални" жени

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Само нејзина работа е што ке прави...Нема ние што да се секираме за тоа...Може ке се најде некој будала ке ја земе.Може ке си живее среќна и сама..Не е тоа наша работа ;)
Овој треба да е дискусија, или убедување дека не треба да се збори за тија такви људи? :D

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Потенцираш „ти“ овдека. Како прво, никад не би имаја односи сс такву, етикетирану. Прво што гледам куде девојку тој е карактер, а такв карактер е гнасан за мене. Не етикетирам никоју исто, пошто не е вредна тај таква типка за да ву га качуеш рејтинг на тј начин. „Со поминат рок ни една нема да чини“ - дојдемо и до тој... :)
Што ќе прави тај нимфоманка на 40 године такој етикетирана, а више не привлача пажњу, пошто године си га направиле свое? :)
Што ми е мене гајле што ќе прави??
Што имаме јас, ти, Јанко, Петко со нејзиниот начин на живот?
Тоа ми е цела поента....

Што премногу се замараме со нечие критикување, оценување наместо да се погрижиме нашиот живот да изгледа онаков каков што треба да биде за да ни биде навистина убаво.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Што ми е мене гајле што ќе прави??
Што имаме јас, ти, Јанко, Петко со нејзиниот начин на живот?
Тоа ми е цела поента....

Што премногу се замараме со нечие критикување, оценување наместо да се погрижиме нашиот живот да изгледа онаков каков што треба да биде за да ни биде навистина убаво.

У право си. Сигурно ги оправдуеш и онија што се кинев на 12 године, и тој сс 12 године постари партнери од њима. начин на живот е тој, и тој туѓ, нели? Ти не би се мешала.:)
Ја па на друг начин размишљам на туј тему... Како прво, отворија би советовалиште за родитељи - пошто прилично доста људи познавам што ги оставав деца сами још од рану возраст, а после им е криво што син му испаднаја наркоман, ќерка му се лечи од сифилис на 15 године, и тако даље, има још доста компликацие кои можев да се десив, нели? Може исто и деца да се испраќав на психијатри, куде би стекнале малце морал, поштовање и такви работе...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
У право си. Сигурно ги оправдуеш и онија што се кинев на 12 године, и тој сс 12 године постари партнери од њима. начин на живот е тој, и тој туѓ, нели? Ти не би се мешала.:)
Ја па на друг начин размишљам на туј тему... Како прво, отворија би советовалиште за родитељи - пошто прилично доста људи познавам што ги оставав деца сами још од рану возраст, а после им е криво што син му испаднаја наркоман, ќерка му се лечи од сифилис на 15 године, и тако даље, има још доста компликацие кои можев да се десив, нели? Може исто и деца да се испраќав на психијатри, куде би стекнале малце морал, поштовање и такви работе...
Да за деца....Но неможеш ти да испратиш 30 годишна жена на психијатар...Едноствно тоа не е наша работа...Треба да ги гледаме како луѓе и како се однесуваат со нас,дали имаат лоша душа ....
Ајде сега да ми одговориш...не зборуваме за брак...зборуваме за пријател
Дали би бил пријател со некоја девојка која е така етикетирана како к***а или пак со девојка која знаеш дека е лоша,дека не ти мисли добро и дека ке треба да се пазиш од неа?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Епа ај ако не, закрило да бидам на цело општество?

Да ти кажам право и непроодени да се кинат, ама озбилно не ми е гајле.
Доколку имам дете, ќе го воспитувам најдобро што знам, колку што можам...

И тука веќе мешаш различни теми.
И ако веќе ти не си кадарен да организираш протести да се отворат такви Центри ни па ќе направиш некој вистински потег да ги отвориш, затвори си го устето, сконцентрирај се на твојот живот и не коментирај од страна ко разкокодакана комшика на пенџере :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Morticia.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Да за деца....Но неможеш ти да испратиш 30 годишна жена на психијатар...Едноствно тоа не е наша работа...Треба да ги гледаме како луѓе и како се однесуваат со нас,дали имаат лоша душа ....
Ајде сега да ми одговориш...не зборуваме за брак...зборуваме за пријател
Дали би бил пријател со некоја девојка која е така етикетирана како к***а или пак со девојка која знаеш дека е лоша,дека не ти мисли добро и дека ке треба да се пазиш од неа?
Сс туј првуту да, тој што е етикетирана како бештија си е личан проблем на њума, а тај што не ми мисли добро, не ми е потребна у никој случај.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Епа ај ако не, закрило да бидам на цело општество?

Да ти кажам право и непроодени да се кинат, ама озбилно не ми е гајле.
Доколку имам дете, ќе го воспитувам најдобро што знам, колку што можам...

И тука веќе мешаш различни теми.
И ако веќе ти не си кадарен да организираш протести да се отворат такви Центри ни па ќе направиш некој вистински потег да ги отвориш, затвори си го устето, сконцентрирај се на твојот живот и не коментирај од страна ко разкокодакана комшика на пенџере :)
У овуј државу и да сам способан не пробују ништо. Пошто много себичан и самобендисан народ живи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
У овуј државу и да сам способан не пробују ништо. Пошто много себичан и самобендисан народ живи.
И народ што мисли дека знае се за сите и што има право да класифицира и осудува такоџе :)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Сс туј првуту да, тој што е етикетирана како бештија си е личан проблем на њума, а тај што не ми мисли добро, не ми е потребна у никој случај.
Еее ова е тоа што го зборам...Тие не се штетни директно на трети лица за ние да имаме нешто против нив...тоа што си го прават си го прават за себе ...И си останува за нив и нивниот поглед на живот.Нема ние што да ги дискриминираме ако се луѓе со добра душа ;)

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
И народ што мисли дека знае се за сите и што има право да класифицира и осудува такоџе :)
Прекинују, пошто ќе отидемо много оф. :) Само да додаду, класификација си е потребна за да се добие баланс на едно општество. Неможе сви да идев у едн кош заедно.