Лафум гивгилиски и не са замарум!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Фото...НЛО над Гевгелија

Неидентификуван летачки објект (НЛО) на небото над Гевгелија или нешто друго?!
Гевгеличанец кој се занимава со фотографирање до нашата редакција испрати фотографии на кои се се посочува дека има нешто невообичаено за кое претпоставува дека е неидентификуван летечки објект.
Гевгеличанецот тврди дека вчера околу 9:30 часот вообичаено се движел кај Мрзенски рид. Тој попатно сликал по некоја фотографија. Но кога синоќа седнал на компјутер за да ги префрли сликите од фотоапаратот, останал вчудоневиден кога на една слика забележал нешто во вид на елипса како лебди над во воздухот.
nlo-gevgelija.gifnlo-gevgelija1.jpgnlo-gevgelija2.jpg
:frantic:frantic:D

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee -

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Фото...НЛО над Гевгелија
Неидентификуван летачки објект (НЛО) на небото над Гевгелија или нешто друго?!
Гевгеличанец кој се занимава со фотографирање до нашата редакција испрати фотографии на кои се се посочува дека има нешто невообичаено за кое претпоставува дека е неидентификуван летечки објект.
Знаев дека во Гевгелија има јака трева, ама не знаев дека од пушење можеш да одлепиш до олку.
Иначе не лафуем гевгелиски/ уствари не знам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and - Dee Dee -

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
И ја го чита т'ва за нлото,абе дек там тавки маабети,миран народ,остај сеа, ја мислах т'ва е некуј систем за прскање тревичка
ку што вика мајоро : )

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
И ја го чита т'ва за нлото,абе дек там тавки маабети,миран народ,остај сеа, ја мислах т'ва е некуј систем за прскање тревичка
ку што вика мајоро : )
колку ми са аресиш шо лафиш повеке диалекти...полилингвист си:D
малко тепиш и на струмички ама битно дека има трева там и парвати никне
иначе си имиме ние се,и нло и развиана проституциа на велико,развратани работи колко сакиш....ти мајоро и гонзо само за тука сте:zelen
ама само ако веј плн џебо,иначе никој не ва пугледнаве:)

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ејгидииииии, па не ми лафи ти на мен за гевгелието, бил сам като дете : ) hh вуф центаро тато работеше една го дина,беф две недели там,куа паднаја кулите у њујорк,тогај беше тава,убаф народ,црвен жар сексиљаф : )

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and melpomena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
од когај ти си там.ја чух и разбрах дека гевгелијата била п'на од лезбејки,дур и жените теб ти се заљубиле мори : )

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
од когај ти си там.ја чух и разбрах дека гевгелијата била п'на од лезбејки,дур и жените теб ти се заљубиле мори : )
аааа не
воа е дезинформација,си цујал не си разбрал....тука строго млади момицки одат со стари чичкавци а млади дечка со постари тетки:zelen
има педери два трујца и толко лезбејки може ама никој јавно не са пукажаве