Дали носите чанти,дали ги менувате често според облеката и потребите ,што најчесто носите во неа?
Ставете слики од ваши чанти,ранци и торби или слики од трендовски чанти,торби или ранци кои што посакувате да ги имате или ви се допаѓаат.
И да се насмееме малку -Дали се сложувате со познатата изрека дека во женската чанта има сé освен ред?!
Не излегувам од дома без чанта-ташна
пет раце да имам нема да ми собере се што ми треба,често ги менувам,во зависност дали сум за на работа,низ град или онака спортски.100 да имам малку ке ми се,само уште да имам кај да ги ставам.дури имам купено некои што дали два пати ги имам носено ама сум ги купила оти ми биле убави на око.не најдов низ нетов ништо од она јас што имам ама одприлика ке се поклопи вкусот од она што најдов.Многу сакам големи,колку поголеми толку поубави.
И ова околу шалата за несредени ташни,не дека ми е срос нај средена ама се трудам да ми е,во ооднос на она што какви ташни имам видено мојата може да кажам дека е под конец
...имам видено со по два несесери,лакови за коса,кондури,расфрлени пари,сметки платени од пред три месеци....јас носам минијатурен несесер,ради ред,новчаникот и телефоните..и друго ептен ако ми треба за тој ден за кога сум излезена но претежно ми е полупразна..имам една пријателка која и резерва кондури носи секогаш а и лак за коса,ако не го користела,за да и изгледала понадуена,ако била полупразна губела на изгледот
воаља!