Вие само оговарате и криво ви е што сме ние бестфрендсфоревар додека вие тука се кубете за место во харемот
И лејди_плао мене ми раскинвет и сега ми е тешко ај остај ме 
Вие само оговарате и криво ви е што сме ние бестфрендсфоревар додека вие тука се кубете за место во харемот
И лејди_плао мене ми раскинвет и сега ми е тешко ај остај ме 
јас мислам оти сакет нешто да ни кажет ама се сраметпосле ми викат клај провокативен аватар,море и гола слечи се исто ми се факат![]()

шо се смејш,со сите пробав,резултатот е истхахаххахахахахаха

јас одма ќе ми ти се вратам ак го баталиш Ибрахим од бффВие само оговарате и криво ви е што сме ние бестфрендсфоревар додека вие тука се кубете за место во харемотИ лејди_плао мене ми раскинвет и сега ми е тешко ај остај ме
![]()

Вакви мажи не мојш во светов да најш, само така ти се чинит дек немат.шо се смејш,со сите пробав,резултатот е ист
на форумо мажи немаТ? или имаТ снемено?

ко не си отворивне ние темајас мислам оти сакет нешто да ни кажет ама се срамет
а ние меѓуредој не разбервиме шо зборет и шо сакет да кажет
ми се чини оти велет овде сме вишок, ти и јас![]()

Nein! Never! Bros before... you knowјас одма ќе ми ти се вратам ак го баталиш Ибрахим од бфф![]()
Ако сакаш земи го Ибрахим да ти биде мажак сакаш да нѐ завикет очајни домачици да си отворимеко не си отворивне ние тема
жени над 30
еден пост ке немаше на неа од никој,ке си разменвевме ние таму рецепти![]()

Права љубов године не брои, батали рецепти... ние ја знаеме формулата за подобар форумски животко не си отворивне ние тема
жени над 30
еден пост ке немаше на неа од никој,ке си разменвевме ние таму рецепти![]()