Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
тоа мене ми е ептен глупа работа '' сам себе убијал" мислам ако си дошол до тој степен да мислиш за самоубиство, тогаш полошо од то не можи да биди., можи само поарно да биид.. така да почни да живееш втор живот. посекако полошо не можи дабиди мжи само поарно да биди.. иначе ми се имаше десено прд година и пол на тумбекафе одевме на дрчањ со едни другари и го најдовме еден обесен... морничава слика ептен...
За мене тоа е слаб карактер, но сепак не осудувам. За некои, тоа е единственото решение. Но мислам, доколку се има фамилија или пак некој кој се грижи за тебе и те сака, тоа е најсебичната работа што може да се направи.
За мене тоа е слаб карактер, но сепак не осудувам. За некои, тоа е единственото решение. Но мислам, доколку се има фамилија или пак некој кој се грижи за тебе и те сака, тоа е најсебичната работа што може да се направи.
ама не можи самоубиството да биди решение, во никој случај.. шо е се работи за финансиски проблеми.. позајми бе од некакеди л ифат инекој аработа... градежник, не треба којзнај колкаво образование за то.. се работи за љубовен проблем... да го ебем ама не е само таа/тој на свето... тое е ептем најглупата работа шо човек можи да јанапрај во животот...
Не сум растела во семејство во кое тече мед и млеко, сум видела секакви прилики и неприлики, многу од нив толку тешки да човек посака да крене раце од се. Но, никогаш не сум помислила дека едно од решенијата на тие навидум безизлезни ситуации е самоубиството. Да се надоврзам на едно мислење од погоре, можеби се работи за слаб карактер, но за да човек изврши самоубиство, треба да има храброст.