црната листа ми е составена од водолии само без навреда не мислам некој од форумов него општо онака во мојот живот ништо им неам направено а сите водолии ми се понасаат и ме мрзат големи намќори се и мн се радознали се ги интересира и секако прво место за злоба им припаѓа на нив (можеби не на сите ама на повеќето)
Па, не би рекла дека не те сакаат. Водолиите не се замараат доволно за да мразат некого. Ако не ни одговараш, едноставно вртиме грб и ајт со здравје.
А ако со повеќе водолии имаш ,,проблем,, најверојатно во нивни очи си премногу ,,обичен,,. Водолијата живее од авантура и ексцентрична е во секоја смисла на зборот.
Секоја личност е посебна, без оглед на хороскопскиот знак, но водолијата како знак дефинитивно не е злобна, всушност е меѓу најдобродушните затоа што во ,,сржта,, и е хуманитаранта работа, разбирање на човечките проблеми и нудење помош, намќор - пак не е, зошто се е за неа забава
А радознали сме - и тоа е вистина. Еве се гледа по мене, за почеток, психолог - душкало во приватниот живот на другите луѓе.
Али далеку од тоа дека некому сакам да наштетам - напротив - со задоволство ќе помогнам