Водолија

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ќе ме дружите ли? Водолија сум подзнак, имам некои особини на водолија. :)

Оваа колку е точно
Најдобрата ваша карактеристика е тоа што можете да се спријателите со секој, па затоа имате голем број пријатели. Најсреќни сте кога сте заобиколени од необични луѓе со нестандардни идеи.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
дефинитивно најавантуристи, афтостоп би ишле по цел сфет, хипи мајндз, хумани лудаци, сакаф хигиену, и шарени бое. сакаф да се облачаф чудно, тотални фрикови, ДА најбољи смо !!! Ч )

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
црната листа ми е составена од водолии само без навреда не мислам некој од форумов него општо онака во мојот живот ништо им неам направено а сите водолии ми се понасаат и ме мрзат големи намќори се и мн се радознали се ги интересира и секако прво место за злоба им припаѓа на нив (можеби не на сите ама на повеќето)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
црната листа ми е составена од водолии само без навреда не мислам некој од форумов него општо онака во мојот живот ништо им неам направено а сите водолии ми се понасаат и ме мрзат големи намќори се и мн се радознали се ги интересира и секако прво место за злоба им припаѓа на нив (можеби не на сите ама на повеќето)
ти си ваљда тежак малер хахах шалу се, па куде си ги нашла бре бш тија изроди од водолије бре Ч )

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
во школо во малоо секаде баш сеа изброив 10 се

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
само калаш за такви водолие, предавници на знак наш најубаф : P

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ќе ме дружите ли? Водолија сум подзнак, имам некои особини на водолија. :)

Оваа колку е точно

Најдобрата ваша карактеристика е тоа што можете да се спријателите со секој, па затоа имате голем број пријатели. Најсреќни сте кога сте заобиколени од необични луѓе со нестандардни идеи.
99,9% барем кај мене :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Јована

Истакнат Член
20 април 2012
144
311
63
И јас сум водолија, гледам дека тука најмногу водолии не има :D

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93

Па, не би рекла дека не те сакаат. Водолиите не се замараат доволно за да мразат некого. Ако не ни одговараш, едноставно вртиме грб и ајт со здравје.
А ако со повеќе водолии имаш ,,проблем,, најверојатно во нивни очи си премногу ,,обичен,,. Водолијата живее од авантура и ексцентрична е во секоја смисла на зборот.
Секоја личност е посебна, без оглед на хороскопскиот знак, но водолијата како знак дефинитивно не е злобна, всушност е меѓу најдобродушните затоа што во ,,сржта,, и е хуманитаранта работа, разбирање на човечките проблеми и нудење помош, намќор - пак не е, зошто се е за неа забава :)
А радознали сме - и тоа е вистина. Еве се гледа по мене, за почеток, психолог - душкало во приватниот живот на другите луѓе.
Али далеку од тоа дека некому сакам да наштетам - напротив - со задоволство ќе помогнам :)