Фаќај си место зашто уште малце места останаа,каква таква ќе тераме барем 10 дена како крушевска републикаРепубликава уште несоздадена, ќе ви пропадне....така ми стои работава.![]()
Фаќај си место зашто уште малце места останаа,каква таква ќе тераме барем 10 дена како крушевска републикаРепубликава уште несоздадена, ќе ви пропадне....така ми стои работава.![]()
Соросоид? =)Не, не, мене не мешајте ме во форумски политики. Ја само во реалниве учествувам...
Терајте до 11, направете нешто поинакво!Фаќај си место зашто уште малце места останаа,каква таква ќе тераме барем 10 дена како крушевска република
инаку никој не рече дека не си.Инаку колку да се знае јас сум министер за допаѓање ако не сте известени случајно![]()
то шо че останеТоа ви е дозволено па и ти
Aма само после работа и мене ме почастите со некоја чашка хахахахахаха
ке ти се познава на тебе дек си пила, мокри ке су ти бркови : )Тоа ви е дозволено па и ти
+1Инаку колку да се знае јас сум министер за допаѓање ако не сте известени случајно![]()
ке ти се познава на тебе дек си пила, мокри ке су ти бркови : )Тоа ви е дозволено па и ти
Ке си ги забришам...Не се секирај ти за тоаке ти се познава на тебе дек си пила, мокри ке су ти бркови : )