Република ЦрноБело

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Aбе јас сум за внатрешни работи т.е за полиција...Мир и ред на форумот...Нема мито и корупција,кражби на теми хахах....Конфликити
Пазете се...Гоца е меѓу нас.....О другарице Гоцо ми ти се кунемо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and Bum-Bum

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Драги членови и форумџии,јас како прв комемориран министер сакам да ви се заблагодарам за подршката што ми ја пруживте посебно на премиерката што имаше доверба да ме стави на вакво одговорно место.
За почеток ќе бидам краток и ќе кажам дека ќе имам програма како да се развие оваа гранка кај нас на форумов за подобра исхрана и се останато,не приметив дека во моја надлежност имало и водостопанство ама не е проблем ќе се справам со предизвиците.
Ќе имате бесплатна линија (горе доле вие ќе си го плаќате ама као ќе е бесплатна:eek ) да пријавите неправилности.
images

Сега како што е ред да идам да стегнам две три виски од утре четирите во вис и на јадење(pivo) ....овај мислам на работа:zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја министер ? не не фала, ја можу да работу у министерстфо за внатрешни работи, одговоран ке сам за запленети нелегални супстанцие....:pusi

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
ја министер ? не не фала, ја можу да работу у министерстфо за внатрешни работи, одговоран ке сам за запленети нелегални супстанцие....:pusi
Хахахахахах...Ке те примиме...Кр бидеш инспектор во организиран криминал...Ама само ако видиме дека нешто од тоа конзумираш со Marick14 главата ти ја кинеме хахахахахаха ЛОЛ

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and parvati

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Пазете се...Гоца е меѓу нас.....О другарице Гоцо ми ти се кунемо :)
Се колнете дека ке ми бидете верни до гроба,ке пријавите мито и корупција...и нема да крадете и убивате? хахахха